NASVET Športi z loparjem
7. 07. 2016 14:33:51

ZAMIGAJ NA PLAŽI!

1/2
2/2

Si letos želiš malo bolj aktiven dopust ali pa le iščeš dodatno zabavo za na plažo? Poišči svoj najljubši poletni šport z loparjem! Zate smo pripravili predloge opreme, ki ti na dopustu zagotovi najboljšo zabavo in odžene dolgčas.

 

Med športi z loparjem, ki jih lahko igraš tudi na počitnicah, so ti na izbiro badminton, tenis, namizni tenis in speedminton. Če imaš raje, da žogo odbijaš od tal ali podlage, potem sta zate prava tenis in namizni tenis, medtem ko pri badmintonu in speedmintonu žogica leti po zraku. Osnovno opremo pri vseh teh aktivnostih sestavljata lopar in žogica, pri namiznem tenisu seveda potrebuješ še mizo, na voljo pa ti je še cel kup dodatne opreme, ki olajša igro - strune, gripi, torbe, znojniki ... Izbiro si najbolj poenostaviš tako, da kupiš komplet, ki vsebuje vse, kar potrebuješ za igro.

 

 

Poskusi nekaj novega - speedminton!

 

Če si želiš nekaj novega, je zate pravi speedminton, ki predstavlja igro različnih slogov. Na eni strani je to tekmovalni šport z jasno določenimi pravili, če pa iščeš nekaj bolj sproščenega, se lahko odločiš za prosti slog in se igre lotiš brez pravil na prostem, na primer na plaži ali na vrtu apartmaja na morju. V vsakem primeru gre za zabavno igro, ki odžene dolgčas, hkrati pa izboljšuje koordinacijo telesa in fizično kondicijo ter poskrbi za učinkovito vadbo nog.

 

Speedminton prinaša še eno posebnost - lahko ga igraš v čisti temi! To je mogoče s pomočjo nočne žogice s fluorescentno glavo, na katero pritrdiš lučko. Švigajoča žogica na temnem nebu spominja na komet in postavi tvojo nočno rekreacijo v povsem nove dimenzije. Noro, kajne?

 

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka