NASVET Avdio & Video
23. 11. 2016 14:22:22

NEOMEJEN DOSTOP DO NAJLJUBŠIH TV VSEBIN Z NETFLIX

1/2
2/2

Netflix je vodilna svetovna spletna platforma za ogled TV serij in filmov, ki uporabnikom zagotavlja neomejeno število vsebin, kadarkoli si jih zaželijo. Slovenskim uporabnikom omogoča zakonit, neomejen in takojšen dostop do vsebin, ki si jih pri nas sicer ni mogoče ogledati. Ponujene vsebine lahko najbolj doživeto predvajamo na pametnih velikih zaslonih, še bolj poglobljeno izkušnjo pa ponujajo televizorji Philips s tehnologijo Ambilight, ki sliko z zaslona preliva na ozadje tvojega televizorja.


Ne glede na to, ali si zaželiš večera, polnega smeha, akcije, romantike ali drame, nabor številnih vsebin poskrbi za pravo mero užitka, napetosti in zabave. Do priljubljenih vsebin, ki se redno obnavljajo, lahko dostopaš z uporabo pametnega iskanja in preko vseh pametnih naprav, vključno s Philipsovim Androidnim televizorjem.

 

Tvoj veliki zaslon bo skupaj z aplikacijo Netflix postal nepogrešljiv del vsakdana. Udobno se namesti in si pričaraj filmski večer po tvoji meri. Odkrij nove serije, prosto dostopaj do najljubših filmskih klasik in si oglej izjemne dokumentarne oddaje po tvojem okusu. Vsebine se predvajajo v najbolj kakovostni sliki in z bogatim zvokom, glede na to, kakšna je tvoja internetna povezava.

 

Netflix ponuja tudi poseben kanal Kids, do katerega dostopaš z njihove domače strani in je primeren tako za otroke kot tudi odrasle ter je popolna rešitev, kadar si zaželiš družinskega filmskega večera. Kanal prekipeva od risanih in igralnih serij in vse do klasičnih celovečernih igranih in animiranih filmov ter nudi neomejeno zabavo za vso družino po tvojih željah.

 

Aplikacijo na svoj pametni TV namestiš prek spletne trgovine Google PlayTM. Z brezplačno enomesečno naročnino lahko brezskrbno preveriš, ali je prava zate, ter se nato odločiš za ustrezen paket mesečne naročnine. Z višjo naročnino lahko dostopaš tudi do vsebin v kakovosti slike 4K UHD in z zvokom 5.1, če ga povežeš na domači kino ali ojačevalnik, s čimer si v udobju domače dnevne sobe pričaraš učinek kinodvorane.  

 

Več informacij najdeš na philips.si/tv in facebook.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka