NASVET Avdio & Video
23. 11. 2016 14:31:56

TV-APLIKACIJA KODI - SREDIŠČE DOMAČE ZABAVE

1/1

Ena izmed uporabnejših aplikacij za domačo zabavo za pametne televizorje je Kodi. Ta kot uporabniški vmesnik na televizijskih zaslonih omogoča prosto gledanje filmov, serij, poslušanje glasbe prek spletnih radijskih postaj ali spremljanje posebnih programov, namenjenih za glasbene vsebine.

 

Lastnost, ki to platformo bistveno razlikuje od drugih načinov ogleda multimedijskih vsebin, sta njena nadvse preprosta uporaba in dostopnost teh vsebin. Te se namreč pretakajo, kar pomeni, da jih ni treba prenesti, vendar si jih lahko ogledaš brezplačno, s klikom na gumb za predvajanje.

 

Kodi je nagrajena, brezplačna platforma programske opreme, multimedijski predvajalnik in središče zabave za digitalne medije, ki ga lahko preprosto namestimo na pametni televizor in ga tudi uporabljamo brezplačno. Prvotno je bil razvit za uporabo v prvi generaciji igralnih konzol Microsoft Xbox, sedaj pa je na voljo tudi za uporabo v skoraj vseh operacijskih sistemih. Aplikacijo na svoj pametni TV namestiš prek spletne trgovine Google PlayTM.

 

Aplikacija se vedno znova nadgrajuje in optimizira ter spreminja v uporabnikom vedno bolj prijazno in kar se da priročno aplikacijo. Njegov grafični uporabniški vmesnik omogoča preprosto brskanje, ogled video-posnetkov, fotografij in glasbe s trdega in optičnega diska, lokalnega omrežja ter interneta, vse to z le nekaj pritiski na gumb. Aplikacija podpira vse pogosto uporabljene avdio- in video-formate, prav tako pa zna prikazati slike, sezname predvajanj in vizualizacije. Lahko prikaže vremensko napoved in novice, ob namestitvi dodatnih vsebin pa še marsikaj drugega.

 

Več informacij najdeš na philips.si/tv in facebook.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka