NASVET Avdio & Video
15. 05. 2024 13:07:01

PHILIPS AMBILUX - DOŽIVI SVETLOBO IN GIBANJE KOT ŠE NIKOLI DOSLEJ

1/2
2/2

Philips se že leta poigrava s svetlobo s tehnologijo Ambilight, ki spremeni prostor v popolno prizorišče za vsako vsebino, ki jo gledaš. Od epskih avantur do hitrostnih futurističnih svetov – Ambilight vedno poskrbi za občutek, da si skupaj z igralskimi zvezdami na sredi dogajanja.

Letos pa so pri Philipsu tehnologijo Ambilight popeljali na novo raven in predstavili Philips AmbiLux, s katerim doživiš svetlobo in njeno gibanje kot še nikoli doslej.

Philips AmbiLux na steno v ozadju predvaja obrise slike z zaslona in ne več le svetlobe, kar ustvarja živahne barve in akcijske podobe okoli televizorja. AmbiLux s svojim razširjanjem dogajanja jemlje dih, rezultat pa je čudovita izkušnja gledanja na steni za televizorjem.

Skrivnost AmbiLuxa je v devetih izjemno natančnih piko-projektorjih na ozadju tankega ohišja TV, ki omogočajo, da slika zares zaživi tudi izven zaslona. Projektorji namreč ustvarijo edinstven vizualni spektakel, saj natančna tehnologija uravnovesi živahnost slike, barvitost in kontrast ter tako ustvari poglobljeno izkušnjo. Iluzija slike v celotnem prostoru je tako skoraj neprekinjena.

Kljub devetim piko-projektorjem na zadnji strani televizorja so Philipsovi oblikovalci ustvarili čudovito, tanko in elegantno zasnovo. Minimalističen dizajn vrhunskih materialov se povsem zlije z okolico. Stranski tanki nogi ustvarjata lahkotnost in prostor pod televizorjem, medtem ko pristni materiali dopolnijo osupljivo končno obliko.

AmbiLux predstavlja popolnoma nov način gledanja televizije. Doživetje je še posebej izjemno ob igranju video iger, saj izbrani način Ambilight igre vsaki akciji na zaslonu doda še bolj dinamično in intenzivno svetlobno izkušnjo. Glasbeni navdušenci pa lahko uživajo ob posebnem ujemanju svetlobe in predvajane glasbe. Način Ambilight zvoku ob predvajanju glasbe natančno sledi in se odziva na zvočno dinamiko, vse skupaj pa lahko po želji popestriš z barvnimi prednastavitvami ali izbereš naključen način in se prepustiš zabavi, ki je z AmbiLuxom zagotovljena.

Več informacij poišči na philips.to/2dErau9, na philips.si/tv ter facebook.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka