NASVET Avdio & Video
6. 06. 2016 07:40:58

NOGOMETNA VROČICA ŠE NIKOLI NI IZGLEDALA TAKO DOBRO!

1/2
2/2

V pripravah na Evropsko nogometno prvenstvo 2016 navijače navdušuje Philipsova mobilna aplikacija Wave your flag, ki navijanje za izbrano ekipo spremeni v posebno doživetje. Z aplikacijo Wave your flag in Philipsovim televizorjem Ambilight svoje navdušenje ob zmagah tvojih favoritev doživiš  še bolj pristno, veselo in v še večji ekstazi.

V aplikaciji izbereš svojo (najljubšo) nogometno reprezentanco in dovoliš tehnologiji Ambilight, da televizor obda z barvami zastave izbrane države. Naj stene in celoten prostor zažarijo v tvojih najljubših barvah. Ste s prijatelji ali z družino na nasprotnih straneh? Nič hudega - aplikacija Ambilight barve obeh reprezentanc predvaja vsako na svoji polovici okoli televizorja. Naj se boj med ekipama prične!

Aplikacija ti omogoča tudi, da interaktivno sodeluješ in soustvarjaš vzdušje v dnevni sobi. Preglasi sodnikove odločitve in naj igralec prejme barvo kartona, za katero presodiš, da si jo je zaslužil, ali pa odločitve sodnika naredi še bolj doživete in naj barva rdečega ali rumenega kartona odseva po celotnem prostoru.

Če želiš biti slišan na tekmi in glasno navijati za svojo ekipo, uporabi glasovni način, ki prilagaja moč in hitrost tehnologije Ambilight glede na tvoj glas in omogoča, da dobesedno vidiš vpliv tvojega veselja ob zmagovitem zadetku. Ko je čas za proslavljanje, aplikacija z učinki Ambilight poskrbi za še intenzivnejše vzdušje: nastavi si učinke ognjemeta ali mehiškega vala in se vživi v veselje tvoje ekipe. Vsak pomemben trenutek tekme pa lahko z eno samo potezo ujameš na fotografijo in jo deliš s svojimi prijatelji preko družbenih omrežij.

Več informacij poišči na bit.ly/1qDjb1i, philips.si/tv in facebook.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka