NASVET Avdio & Video
23. 11. 2016 14:32:13

HDR - NOVI STANDARD NA TV: NARAVEN KONTRAST IN BOGATE BARVE

1/2
2/2

HDR (High Dynamic Range) zagotavlja izkušnjo gledanja najljubših filmov in serij, kot si jih je zamislil ustvarjalec. Kratica pomeni visok dinamičen razpon, ki prinaša povsem drugačno izkušnjo gledanja. Predstavljaj si, da slika na zaslonu oživi z neverjetno resničnostjo, z občutno višjo svetlostjo in neprimerljivim kontrastom. Z novo tehnologijo se zabava z zaslona preseli v tvojo dnevno sobo in oživi pred tvojimi očmi.

Gre za veliko več, kot le izredno črnino in privlačne barve. Skrivnost je v paleti novih barv, ki jih prej ni bilo mogoče uprizoriti. Bistvo visoko dinamičnega razpona HDR je, da prikaže realne barve posnetkov in natančno odraža namen ustvarjalca, kako naj bi določen prizor izgledal. Končni rezultat so svetlejši poudarki, več kontrasta in barv ter boljše podrobnosti, kar je idealno za ljubitelje kina in filmske odvisnike.

Philipsova nadgradnja HDR prinaša dih jemajočo lepoto v tvoj dom brez potrebe po novem formatu za visoko dinamičen razpon. Nadstandardna svetlost, v kombinaciji z vrhunsko tehnologijo Micro Dimming, ustvari vizualni kontrast kot še nikoli doslej. Tehnologija Micro Dimming Premium obdeluje sliko v 128 različnih segmentih in tako optimizira osvetlitev Direct LED za prav vsakega od njih. Tako lahko uživaš v pristni sliki z neverjetno globoko črnino v kontrastu z najsvetlejšimi odtenki.

Izkusi napredno osvetlitev, ki je tako realistična, da slika oživi s sijočo svetlostjo ter zbudi tvoje čute. HDR poskrbi, da ima slika, ki jo gledaš, najbolj naraven kontrast in bogate barve ter doda piko na i k popolni izkušnji gledanja televizije.

Za doseganje navedene kakovosti slike morajo biti tudi gledane vsebine posnete v HDR, če teh vsebin ne gledaš neposredno prek Philipsovega televizorja s HDR, temveč na primer prek interneta ali USB-ključa), pa za predvajanje potrebuješ tudi ustrezen predvajalnik.

Več informacij najdeš na philips.si/tv in facebook.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka