NASVET Avdio & Video
23. 11. 2016 14:19:37

SLOVENSKE APLIKACIJE NA PAMETNIH TELEVIZORJIH

1/2
2/2

Prek Philipsovih pametnih televizorjev lahko dostopaš do neskončnega sveta zabave in aplikacij, nadvse priročen pa je izbor najbolj priljubljenih aplikacij v slovenskem jeziku. V zdaj že širokem naboru aplikacij lahko izbiraš med novicami, vremenom, recepti ali spletnimi videoposnetki.

 

Aplikacija VoYo je odlična zakladnica video naslovov in ponuja aktualne filme, športne prenose, oddaje in prispevke, resničnostne šove, informativne oddaje, serije, risanke, koncerte in še marsikaj. Kadar si želiš preveriti najnovejše novice iz Slovenije in tujine, pa uporabi aplikacijo Planet Siol.net, s katero si vedno na tekočem z dogajanjem. Pred odhodom od doma preveri vremensko napoved na TV-aplikaciji Vreme, v kolikor pa zamudiš katero od zanimivih vsebin, si jih oglej ali jim prisluhni neposredno prek RTV 4D. Nič ni izgubljeno! Aplikacija je povezana s portalom MMC in omogoča predvajanje avtorskih in licenčnih oddaj RTV Slovenije.

 

Za ljubitelje glasbe so se pri Philipsu povezali z najbolj poslušano radijsko postajo v Sloveniji, Radio 1, kjer lahko v živo poslušaš glasbo, uživaš ob gledanju komično začinjenih videoposnetkov ter si na tekočem z informacijami o predvajanih skladbah. Da ti televizor služi tudi pri pripravi jedi, za ideje in recepte izberi aplikacijo Kulinarika.net, s katero si seznanjen z najnovejšimi recepti, objavljenimi prek kulinaričnega portala kulinarika.net.

 

Da ti pred televizorjem ne bo dolgčas, si prosti čas popestri tudi z nadvse uporabnimi slovenskimi aplikacijami na Philipsovih Androidnih televizorjih. Poišči jih v  spletni trgovini Google PlayTM.

 

* Vse aplikacije niso na voljo za vse platforme; novi, napreden VoYo je na voljo le za Androidne TV letnik 2015 in 2016.

 

Več informacij na philips.si/tv in facebook.com/PhilipsTVSlovenija.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka