NASVET Moška oblačila
28. 04. 2016 16:00:21

MODNI TRENDI, KI JIM BOMO SLEDILI V 2016

1/1

Kljub muhastemu aprilskemu vremenu, v katerem smo se znašli, se nezadržno bližata topla pomlad in vroče poletje. Toplejše vreme zahteva lahkotne, frfrotave in igrive materiale, ki zagotavljajo udoben korak. So tudi tebe prvomajske počitnice že nagnale po nakupih? Želiš biti oblečena po zadnjih trendih, pa se ti niti približno ne sanja kakšni trendi to so? S pomočjo spodnjih nasvetov boš tudi ti zažarela in se prelevila v pravo modno divo.

1. Živahne barve in divji vzorci

Vodilo tega poletja so pisane barve, razigrani vzorci in pisani fantazijski potiski. Temnejše barve in umirjene vzorce raje pospravi v kot omare, kjer naj počakajo na drugo priložnost. Izjemno moderni so vsi živahni odtenki rdeče, oranžne in modre, v omari pa naj kraljuje tudi bela, ki je idealna barva za vroče poletne dni. V modi ostajajo tudi živalski vzorci in bleščice za posebne priložnosti. 

2. Retro in etno stil

Tudi v letošnjem letu retro in etno stil ostajata na zmagovalni stopnički. Na ulicah boš lahko blestela v vzorčasto potiskanih majicah, oblačilih z našitimi detajli in v zračnih materialih, ki se po želji lahko tudi mečkajo in so praviloma v naravnih tonih. Da zaokrožiš svoj izgled, dodaj košato ogrlico v bohem stilu ali pa zapestnico v kovinskih tonih

3. Ulična moda za vsak dan

Udobje tudi to poletje ostaja na prvem mestu! Izjemno priljubljene bodo široke hlače, zračne ohlapne majice in lahkotne oblekice, ki bodo razkrivale gola ramena. Če tudi sama nisi ravno ljubiteljica visokih pet, te lahko potolažimo, kajti posebej moderno bo nošenje oblekic v kombinaciji s supergicami. Če si bolj športen tip ženske, pa imamo zate odlično novico: ulična moda to poletje ljubi športna oblačila! Na kavo s prijateljico ali po nakupih se podaj, kot da greš v telovadnico, pajkice in športni copati pa naj bodo letos zate obvezna oprema. 

Poglej ostalo trendi ponudbo »

 

4. Kaj pa moški?

Tudi pri moških naj to leto prevladujeta modra in bela barva, pisani vzorci in zabavni potiski. Posebej priljubljen je sproščen videz, ki naj ga sestavljajo zavihane lanene hlače in moške mokasinke. Zaželeno je nošenje modnih dodatkov, kot so velike torbe, zapestnice in kultna "RayBan" očala

Poglej ostalo trendi ponudbo »

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka