Spenjači

Si želiš, da ti listi papirja nikoli več ne bi padli iz rok in se raztresli po tleh? To se navadno zgodi ravno takrat, ko ni treba: pred profesorjem, pri katerem imaš naslednji dan izpit, na pomembnem sestanku ali na razgovoru za službo. Da se že vnaprej izogneš podobnim situacijam, si oglej raznoliko ponudbo kvalitetnih spenjačev in med njimi poišči takega, ki bo svoje delo opravljal hitro, predvsem pa učinkovito.

Z različnimi modeli spenjačev lahko spneš različno število listov in prav ta podatek je odločilen, ko se odločaš, kateri model izbrati. Ponudba je velika, zato moraš pred nakupom dobro premisliti in primerjati različne izdelke med seboj, predvsem pa moraš vedeti, kako nameravaš spenjač največkrat uporabljati. Če spenjaš velike količine listov in to počneš zelo pogosto, se odloči za zmogljivejši spenjač, s katerim to delo ne bo preveč mučno.

Spenjanje najlažje in najhitreje poteka z električnimi spenjači, ki delujejo tako na električno napajanje kot na baterije, največkrat pa so v uporabi ročni spenjači, pri katerih moraš za spenjanje uporabiti lastno moč. Če je nimaš veliko, izberi spenjač z nastavljivo močjo spenjanja, ki ti bo precej olajšal delo.

Ker spenjač uporabljaš tako, da ga držiš v roki, premisli tudi o tem, kakšne oblike naj bo izbrani model: najboljši so ergonomsko oblikovani, s katerimi je spenjanje ne le enostavno, ampak tudi prijetno.

preberi več
Nasveti 0
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.
342 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.