Nepremičnine

Poskrbi, da bodo tvoje oziroma najete nepremičnine in posesti pravno urejene, ter ne izgubljaj po nepotrebnem živcev s kupi »papirologije«. Preden začneš urejati birokracijo v zvezi z nepremičninami, si oglej obrazce v kategoriji Nepremičnine in prihrani dragocen čas.

Lahko izbiraš med različnimi dokumenti, ki jih potrebuješ za gradnjo ali za potrditev samega namena delovanja določene nepremičnine ali posesti. Med drugim si lahko priskrbiš zahteve za izdajo, podaljšanje ali spremembo gradbenega dovoljenja, različne prijave gradbeni inšpekciji, pogodbe o medosebnih razmerjih med lastniki večstanovanjskih objektov, menjalne pogodbe za nepremičnine, darilne pogodbe in najemne pogodbe za poslovne prostore. Prav tako so na voljo tudi dokumenti, s katerimi lahko urediš tožbe zaradi motenja posesti, izključitvene tožbe v etažni lastnini, izjave strank, da ne nasprotujejo gradnji in podobno.

preberi več
Nasveti 0
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba