Vremenske postaje

Želiš imeti ves čas na dosegu roke vse potrebne informacije o vremenskih razmerah? Iščeš praktično darilo za koga od svojih bližnjih, ki je rad obveščen o vremenski napovedi? Vremenske postaje poleg merjenja zunanje temperature ponujajo tudi obilico drugih funkcij, izbiraš pa lahko med različnimi proizvajalci in modeli. Da bo odločitev bolj enostavna, pred nakupom preglej pestro izbiro različnih vremenskih postaj in si olajšaj izbiro.

Vremenske postaje kažejo podatek o zunanji in notranji temperaturi ter stanju vremena, sodobne postaje pa so opremljen s preglednim LCD zaslonom in ponujajo tudi številne dodatne praktične funkcije. Kažejo lahko datum in uro, podatek o višini tlaka, luninih fazah, na nekaterih pa lahko nastaviš tudi alarm za bujenje.

Vse vremenske postaje so opremljene s termometrom. Merilnik temperature namestimo na steno v stanovanju, zunaj pa nastavimo zunanji senzor, ki glavni napravi sporoča podatke o temperaturi. Izbereš lahko tudi nekoliko model, ki ga enostavno postaviš na polico, delovno mizo ali katero drugo površino v domu.

V kategoriji vremenskih postaj lahko najdeš še klasične termometre, ki so primerni za vse tiste, ki jih zanima podatek o temperaturi, ne pa tudi vse dodatne funkcije. V primerjavi z vremenskimi postajami so ti termometri cenovno bolj ugodni. Če želiš zelo natančno prikazovanje temperature, se lahko odločiš za nakup digitalnega termometra, ki je v nekaterih primerih opremljen tudi s higrometrom, ki poskrbi za meritev vlage.

Vremenske postaje in digitalni termometri delujejo na baterije in imajo ponavadi dolg rok uporabe. Izbira je odvisna od tega, kakšne podatke želi imeti vsak posameznik na voljo, upoštevati pa je treba tudi, kako se izbrani izdelek sklada s preostalo opremo v prostoru, kamor ga nameravaš postaviti.

preberi več
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Novoletna darila za pametnejši dom

Revolucija pametnih domov se šele dobro pričenja, verjamemo pa, da bo nekega dne praktično vse v našem ...

Funkcije vremenskih postaj

Vremenska postaja je zelo uporaben pripomoček za vse, ki bi bili radi ves čas na tekočem o vremenskih ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 3 leti

TFA vremenska postaja "Spring", črna

TFA vremenska postaja Spring, črna

Super vremenska postaja! Obenem tudi dovolj pregledna, da nanjo lahko vidijo stari starši, ki jim vid že malce peša. Je pa res, da ni med najcenejšimi. Preden se odpravim na kolesarski izdlet pa vedno preverim tudi radarsko sliko padavin http://www.slotopvreme.com/radarska-slika-padavin/ Na tak način me nikoli ne ujame slabo vreme :D

98 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba