Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Kamping oprema

(18426 izdelkov)

Mnogi avanturisti se odločajo za kampiranje v naravi, ki predstavlja prav posebno izkušnjo. Če si med njimi tudi ti ali pa samo iščeš cenovno ugodnejšo različico poletnih počitnic, potrebuješ ustrezno izbrano opremo za kampiranje in taborjenje. Glede na to, da je izbira med različnimi izdelki težka, pred nakupom preglej celotno ponudbo in si olajšaj odločitev.

Med opremo za kampiranje in taborjenje sodi vse od svetilk, čutar in termovk, do prve pomoči, nožev in ostale opreme (hladilne torbe, senčniki).

Prva pomoč je obvezen pripomoček za vse, ki taborijo v naravi, saj lahko z različnimi pripomočki v njej oskrbimo morebitne poškodbe, prav pa pridejo tudi različni univerzalni noži. Slednji ti lahko pomagajo pri različnih opravilih ob kampiranju, vendar pa pred nakupom preveri, koliko različnih nastavkov ima in kakšne funkcije omogoča.

Med svetilkami najdeš različne prenosne lučke, baterijske svetilke, naglavne svetilke in LED svetilke. Razlikujejo se glede na svetilnost, material, iz katerega je izdelano ohišje, vzdržljivost in kakovost. Ne pozabi preveriti, ali je izbrana svetilka odporna na udarce in vodo in če je opremljena z ročko, s katero lahko svetilko obesiš na želeno mesto.

Različne čutare med taborjenjem zagotavljajo osvežujočo hladno vodo ali drugo tekočino. Razlikujejo se glede na prostornino, na voljo pa so tudi prisrčnice, ki so primerne tako za pitje tekočine kot tudi za čiščenje. Pred nakupom ne pozabi preveriti, da čutara dobro tesni ter da omogoča enostavno čiščenje.

Termovke ohranjajo pijačo toplo oziroma hladno in zato pridejo zelo prav v primeru taborjenja v vseh letnih časih. Odločiš se lahko za običajno termovko ali termo lonček, pred nakupom pa ne pozabi preveriti, koliko časa zagotavlja hladno oziroma toplo pijačo.

Ne glede na to, kakšen del opreme za taborjenje in kampiranje izbiraš, je treba najprej razmisliti o tem, kako pogosto nameravaš kampirati v naravi. Od tega v veliki meri odvisno, kaj vse potrebuješ – v primeru, da nameravaš taboriti enkrat ali dvakrat letno, je volj osnovna oprema popolnoma dovolj.

Pokaži več
18426 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka