Ostalo

Kako do še bolj izpopolnjene izkušnje telefonskega pogovora preko interneta? To ti omogočajo različni dodatki in pripomočki, s katerimi poskrbiš za lažje delo ali preprosto bolj prijeten klepet. Pred nakupom preveri različne izdelke v ponudbi in izberi tiste dodatke, ki ti v največji meri pomagajo k večjemu zadovoljstvu in organiziranosti.

Kategorija Ostalo vključuje različne VoIP dodatke in pripomočke, s katerimi internetno telefonijo še bolj izpilimo. Z brezžično kamero je delo v pisarni ali doma močno poenostavljeno, saj je mnogo stvari lažje doreči, če sogovornika dejansko vidiš pred seboj. Za premik kamere skrbi natančen motor z možnostjo premikov v vse smeri in z vgrajenim mikrofonom. Imaš v omrežju več telefonskih aparatov oziroma se odločaš o nakupu? Priskrbi si internetni priklop s priključkom za več telefonov (do 8), fax naprave, ki podpira tako klasično kot VoIP telefonsko omrežje. S temi in še drugimi pripomočki bo internetna telefonija poskrbela, da boš v omrežju vedno in se ti pomembne informacije nikoli več ne izmuznejo.

preberi več
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Nakupovalni nasveti

Prihranite pri telefonskem računu z uporabo voip telefonije

Tudi vas skrbijo stroški, ki jih plačujete vsak mesec? Plačujete tudi različne telefonske naročnine, ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
  • Jeftinije.hr
  • Idealno.rs
  • Idealno.ba