Brezžični telefoni

Kupuješ brezžični stacionarni telefon, ker se nočeš več zapletati v različne kable in žice? Tovrstni telefoni spadajo med nepogrešljivo in zelo praktično tehnologijo, saj z njimi nismo več vezani na žična omrežja, kar pomeni bolj brezskrbno klepetanje. Preden se odločiš za nakup določenega brezžičnega telefona, med seboj primerjaj ponudbo različnih proizvajalcev in številne funkcije, ki jih telefoni ponujajo.

V kategoriji Brezžični telefoni so na voljo različni tipi oziroma modeli telefonov, za katere ne potrebujemo žičnega omrežja in priključkov. Med glavnimi znamkami so Panasonic, Philips, Siemens in AEG.

Potrebuješ telefon, ki bo dobro delal kjerkoli v stanovanju in celo zunaj doma ali pisarne? Največja prednost brezžičnih telefonov je prenosljivost, saj se med pogovorom zlahka sprehajaš po stanovanju. Med šibke točke štejemo le baterijo, ki jo je potrebno polniti, zato pozorno preglej značilnosti baterij telefonov in izberi takšno, ki bo zdržala dlje časa. V ponudbi najdeš telefone, katerih baterije zmorejo celo več kot deset ur neprestanega pogovora, in sicer le z enim polnjenjem. Čas pripravljenosti telefonov je še daljši, izbiraj med modeli, ki so pripravljeni za klice okoli 80 in več ur.

Prva odločitev, ki jo moraš sprejeti, je, ali hočeš analogni, ISDN ali digitalni telefon. Analogni se danes sicer vedno manj uporabljajo, vendar včasih še vedno pridejo prav. Skoraj vsi telefoni ponujajo identifikacijo klicatelja, odločaš se lahko med poslovnimi funkcijami, kot so možnost konferenčnega klica, dve ali več linij, gumb za čakanje in nastavitev glasovne pošte. Na voljo so modeli, ki podpirajo izbor zadnjih klicanih številk in možnost imenika (navadno z okoli 50 stiki). Zaslon in tipke so osvetljene, nastaviti je mogoče jakost in tip zvonjenja, na ekranu je izpisana ura in datum, morebitni zgrešeni klici in poleg tega im možnost nastavitve zvočnika za pogovore, zato ga med telefoniranjem ni treba držati v rokah in lahko počneš druge stvari.

preberi več
Nasveti 0
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Čas pogovora (v h)

MIN MAX

Čas pripravljenosti (v h)

MIN MAX

Izbor zadnjih klicanih številk

Domet signala v stavbah (v m)

MIN MAX

LCD zaslon

Tajnica

Tip aparata

Prostoročno telefoniranje

Prikaz identifikacije klica

Telefonski imenik

38 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba