CD plošče

Tudi ti spadaš med navdušene zbiralce CD zgoščenk? CD zgoščenka predstavlja naslednico LP (vinilnih) ali gramofonskih plošč in se od nje razlikuje po načinu analognega/digitalnega zapisa. CD plošča je optični medij, ki sta ga na začetku razvili družbi Sony in Philips, uporaba tega medija pa se je močno razširila v zadnjih 20 letih. Na CD ploščo je mogoče zapisati od 74 do 90 minut dolg zvočni zapis, odvisno od zmogljivosti zgoščenke v MB. CD plošča je s svojim pojavom dodobra izpodrinila vinilne oziroma gramofonske plošče.

Običajno posegaš po točno določeni glasbeni zvrsti ali pa raje eksperimentiraš in prilagajaš glasbene zvrsti glede na vzdušje, razpoloženje, družbo ali mesto poslušanja? Nekoliko bolj živahna glasba je več kot primerna za športno udejstvovanje, organizacijo zabavnih dogodkov in za trenutke, ko se želiš napolniti s pozitivno energijo. Obratno v času, ko ti primanjkuje miru, v romantičnih trenutkih in pred spanjem, raje posezi po bolj mirnih zvrsteh, ki lahko enostavno sprostijo naše telo in misli. Imaš pogosto občutek, da na spletu težko najdeš zgoščenke svojega priljubljenega glasbenega izvajalca? Brez skrbi, mnogi se pogosto srečujejo s takšnimi težavami, zato smo na Ceneje.si pripravili pestro ponudbo različnih glasbenih zvrsti iz različnih spletnih trgovin.

Med ponudbo lahko najdeš energično rockovsko in metal glasbo, zasvajajočo plesno disco glasbo, posežeš pa lahko tudi po alternativni in new age. Če prisegaš na lahkotne tone in popularno glasbo, potem ti predlagamo, da posežeš po zgoščenkah pop zvrsti, trenutno zelo priljubljene latino glasbe ali pa po energičnem hip hopu. Seveda nismo pozabili niti na ljubitelje slovenske glasbe, narodno zabavne privržence in umetniške jazz, blues in gospel pripadnike. Pred vsakim nakupom torej prebrskaj pestro ponudbo CD zgoščenk glede na različne zvrsti, jih sfiltriraj glede na priljubljenost ali glede na ceno in tako zase izberi najboljši možni izdelek.

preberi več
Nasveti 0
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.
0 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov
Izdelki s takšno kombinacijo lastnosti niso na voljo. Poizkusi z uporabo drugačne kombinacije filtrov ali pa uporabi vsak filter ločeno.

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba