Industrijski sesalniki

(455 izdelkov)

Mali gospodinjski sesalniki so nadvse prikupni ravno zaradi svoje prilagodljivosti in lahkotnega shranjevanja, a veliko učinkovitejši, primerni za večje površine ostajajo veliki industrijski sesalniki, ki do potankosti posesajo prah in se znebijo odvečnih smeti. Nepogrešljivi so predvsem v kovinski, živilski, farmacevtski, kemični in tekstilni industriji, neprekinjeno pa svoje delo lahko opravljajo tudi več ur dnevno.

Pretežno velik del dobro opravljenega dela gre na račun zvezdastega filtra, ki je ustvarjen na način in zaščito pred mašenjem, obenem pa se lahko brez snemanja očisti kar med samim delovanjem. V široki tržni ponudbi je trenutno na voljo tudi absolutni filter. Sicer so industrijski sesalniki lahko tako v atex, kot tudi inox izvedbi.

V kolikor izbiraš in se odločaš za nakup industrijskega sesalnika imaš na voljo več vrst le-teh. Med drugimi tržno ponudbo zaokrožuje industrijski enofazni sesalnik, katerega ohišje je bilo zasnovano na podlagi izvedenih tržnih raziskav, potreb proizvodnje. Vse predhodnike dopolnjuje in prekosi zaradi elektronske nadzorne plošče, ki omogoča nadvse enostavno uporabo ter stalno nadzorovanje čiščenja, kot tudi nadzorovanje nekaterih opcijskih rešitev, kot so plovci tekočin ali raznoliki trši delci. Med izbiro upoštevaj tudi tehnološko prednost modularnega sesalnika ter njegovo ergonomskost. Hkrati so kriteriji za pametni nakup lahko še, na primer: lahka prenosljivost, varna uporaba in velika zanesljivost.

Drugi v vrsti sodobnih, modernih industrijskih sesalnikov so industrijski trifazni, ki vsebujejo raznolike sesalne enote, uporabljajo pa se lahko kot individualen sesalnik ali sesalnik za centralni sistem sesanja. Kot tretji se v množici pojavljajo še industrijski sesalniki na stisnjen zrak, ki odpadke posesajo prek antistatične cevi.

V kolikor si želiš novega industrijskega sesalnika poleg vseh zgoraj opisanih elementih, pomembnih za nakup, upoštevaj še možnost lastnega hlajenja sesalnika ter zaščito in možnost uporabe tudi na lahko vnetljivih območjih.

Pokaži več
455 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka