Kabli

Kabli so praktično nepogrešljivi, kjerkoli in kamorkoli se odpravimo. Namreč: obdajajo nas na vsakem koraku, še posebej v hiši in stanovanju pa so za brezhibno delovanje nujno potrebni. Brez njih bi bilo namreč marsikatero opravljanje nalog nepredstavljivo, s tem pa gospodinjstvo oziroma večina opravil v njem močno oteženih. Zaradi svoje vsestranskosti, a specifično strukturiranega ohišja in mehanizacije se kabli uporabljajo za številčne namene, zatorej se, preden se odpraviš po nakup, prepričaj, katere vrste kabla potrebuješ oziroma za kaj se bodo v bodoče kabli uporabljali.

Med vrsto in s tem namembnost kablov uvrščamo inštalacijske ter podatkovne kable. Slednji se nadaljnje zoper razvejajo v raznolike skupine, tako po velikosti, barvah oziroma odtenkih kot tudi po debelinah. Preglej vse tehnične lastnosti, poleg barve pa posebno pozornost posvečaj vsebnosti oziroma odsotnosti halogena, vrsti izolacijskega materiala, priloženemu metrskemu blagu, morebitnim prepletenim parom, preseku, prečnemu prerezu in njegovim dimenzijam, pa minimalnemu in maksimalnemu razponu temperature pri fiksni instalaciji in pri fiksni namestitvi. Hkrati preberi tudi oznake pri maksimalnem temperaturnem področju in pri premičnem temperaturnem področju, nikar pa ne pozabi na primarni kriterij tipa kabla, pa na njegov upogibni radij in zunanji premer.

Na največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si lahko v pregledni primerjalni ponudbi izbiraš in primerjaš med najštevilčnejšimi tipi kablov, s katerimi bo delovanje hiše in/ali stanovanja, s tem pa vseh naprav v njem, enostavnejše in učinkovito. Poleg omenjenih inštalacijskih in podatkovnih kablov lahko z le nekaj kliki izbiraš tudi žice, pletenice ter vso ostalo potrebno opremo za kable. Prav tako lahko namesto osebnega prodajalca vse informacije pridobiš že z natančnimi opisi o posameznih izdelkih in storitvah, s tem pa se (v kolikor ti to ne diši) ubraniš zamudne hoje po raznolikih trgovskih centrih in se istočasno izogneš zmedi med nakupovalnimi policami.

preberi več
Nasveti 0
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.
31 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba