Stikala, tipkala in vtičnice

Opremi svoje domovanje s številnimi stikali, tipkali in vtičnicami ter zagotovi učinkovito razsvetljavo in električno delovanje vseh svojih aparatur, istočasno pa poenoteno podobo vse elektro opreme v hiši oziroma stanovanju. Izbiraj med omenjenimi stikali, tipkali in vtičnicami, ob tem pa se odločaj med bodisi enojnimi, dvojnimi ali trojnimi stikalnimi programi, prav tako pa se lahko odločaš med termostatskimi stikali, stikali na dotik, pa med klasičnimi, varnostnimi ali LED vtičnicami. Vse pogostejše in priljubljene so na potrošniškem trgu tudi podatkovno komunikacijske vtičnice ter energijske postaje, ki zagotavljajo naknadno vgradnjo in zunanjo ureditev. V kolikor prisegaš na moderne dizajne, sodobne smernice elektro opreme narekujejo tudi svetila na dotik.

Sicer se tudi s stikali, tipkali in vtičnicami lahko prilagajaš celoviti, usklajeni podobi svojega domovanja. Če prisegaš na klasiko, tudi stikala, tipkala in vtičnice lahko usklajuješ brezčasnosti in izbereš preprosta, vsem dobro poznana enobarvno bela. V kolikor pa so ti nekoliko bližje nove dizajnerske linije, tebi boljšo izbiro predstavljajo temnejše, asimetrične, okrogle ali mehke, zaobljene linije stikal, vtičnic in tipkal oziroma njihovih oblik okrasnih okvirjev. Med ljubitelji estetike in modernosti so vse bolj priljubljeni predvsem toplo sivi, rjavi in ostali temnejši odtenki. Prav tako najnovejše smernice sledijo napredku tehnologije, zato omogočajo tudi mehkobo dotika in izredno prijetnost, prijaznost na pogled. Ravno s svojo eleganco in atraktivnostjo poleg nujne prisotnosti in praktičnostjo v hiši oziroma stanovanju zagotavljajo in predstavljajo tudi dekoracijo.

V kolikor pa vse omenjeno ni dovolj, je za najzahtevnejše ljubitelje najnovejše tehnologije na voljo stikalo, vtičnica oziroma tipkalo, ki se zazna in reagira na premikanje. S tem je dosežena samodejna boljša varnost in enostavnejša orientacija v temi. Nekateri ponudniki namreč zagotavljajo izdelke, ki se aktivirajo že s samim premikanje na razdalji petih centimetrov. K vsemu temu je dodana še LED svetilka, ki se prav tako vklopi, ko je zaznano neposredno premikanje. V vseobsegajoči tržni ponudbi sicer lahko posežeš tudi po vse nujnejših USB vtičnicah, h katerim se navadno vse pogosteje dodaja še polnilna enota Bluetootha.

preberi več
Nasveti 0
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.
1028 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba