Izravnalne mase

Izravnalne mase sodijo med enega izmed nepogrešljivih materialov za pritrjevanje električnih in drugih kablov, pa raznovrstnih cevi, uvodnih, razvodnih doz, druga vrsta izravnalnih mas pa se usmerja na gradbenike. Slednji z njimi gladijo bodisi zidove, stene, pa tudi tla, podne in tlake. Skratka izravnalna masa je vsestransko uporabna, zato jo je več kot dobro imeti tudi doma. Če je še nimaš, pa jo v kratkem potrebuješ, brž prebrskaj po spletni strani ceneje.si. Tu smo le zate pripravili največjo primerjalno ponudbo, ki ti bo pomagala sprejeti pametno in zadovoljivo odločitev.

A preden sprejmeš dokončno nakupno odločitev, se pozanimaj o materialu izdelave izravnalne mase. Navadno so izdelane na osnovi mavca, slednja kombinacija pa je najbolj uporabna in najprimernejša za že zgoraj omenjeno pritrjevanje cevi, doz ter polnjenje in rahljanje, ravnanje različnih površin, kot so denimo neometane betonske, siporeksne, opečne ter druge primerno in ustrezno suhe, čiste površine. Vsekakor pa je prednost izravnalnih mas tudi njihova večstranska uporabnost oziroma večnamenskost: večje zadovoljstvo nam namreč prinaša, če isto, ki nam je ostala bodisi zaradi prevelike naročene ali nakupljene količine, uporabimo tako za polnjenje globjih rež, fug, razpok, kot tudi vdolbin in nezaželenih lukenj na zidnih, betonskih, stenskih ali stropnih površinah. K slednjim nadaljnje sodijo še raznoliki (na primer fini in grobi) ometi in podobno.

Pred dokončnim dejanjem na blagajni torej preveri vrsto, namembnost izravnalnih mas, prilagajaj jih površini, za katero se bodo uporabljale, nato pa natančno izračunaj še potrebno količino ter ji dodaj nekaj rezerve. Upamo, da ti bo z našo pomočjo in pripravljeno največjo primerjalno ponudbo, tudi pod kategorijo izravnalnih mas, uspelo poiskati najboljšo kombinacijo kakovosti, količine in cene.

preberi več
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.

Nakupovalni nasveti

Vodoodporne tapete za kopalnico

Uporaba tapet ni več omejena zgolj na suhe prostore! Naslednje vodoodporne tapete so primerne za vlažne ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 6 leti

KEMISKIT AL 21 tekoča kovina 50g

KEMISKIT AL 21 tekoča kovina 50g

S to maso sem si pa kolo poflikal oziroma okvir za kolo, ker sem ga zlomil na enem hribu navzdol, ne čisto, ampak za vozit pa ni bil. Malo sem še pobrusil vse skupaj, prebarval in se sploh ne vidi. Dobro drži pa še nič kaj težko ga ni uporabljati, sem mislil da bo težje. Aja pa cena je ful ugodna.

145 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba