Supermarket

Posode in škatle za kruh - WEBER

Najbrž že veš, da je izredno pomembno poskrbeti za dobro hranjenje in skladiščenje tako kruha kot tudi vseh pekovskih izdelkov. Da se slednji ne bi po nepotrebnem prehitro posušili ali pokvarili, poskrbi za ustrezno posodo oziroma škatlo za kruh. Med raznolikimi izdelki na vseobsegajočem sodobnem potrošniškem trgu tako lahko poleg omenjene posode oziroma škatle za kruh najdeš tudi košaro, s katero poskrbiš za lepo namizno dekoracijo ter še lepše in elegantnejše serviranje ter postrežbo svojih gostov.

Pri posodah ali škatlah za kruh se lahko osredotočaš tako na plastiko, kovino ali les, ki je še posebej v ospredju pri že prej omenjenih in izpostavljenih košarah. Poleg materiala se sicer pred nakupom osredotočaj še na oznake pri dimenzijah, zato, da novo posodo ali škatlo za kruh lahko postaviš v vsak kotiček svoje kuhinje ali jedilnice. Prav tako lahko izbiraš med takšnimi, ki za še lažje in učinkovitejše shranjevanje zagotavljajo drsajoča vratca.

Poleg vseh že opisanih in izpostavljenih nakupnih kriterijih se lahko pozanimaš in odločaš tudi na podlagi perforiranega zadnjega dela posode, kjer luknjice poskrbijo za še boljšo, optimalno prezračevanje, slednje pa zmanjša možnost nastanka plesni.

Je torej že čas, da tudi tvoja kuhinja oziroma jedilnica postane bogatejša za novo posodo oziroma škatlo za kruh? Potrebuješ prostor, kjer bo shranjevanje kruha in vseh svežih pekovskih izdelkov varneje, lažje in učinkoviteje? Kjer bodo jedi varne pred prehitro osušitvijo, plesnijo in zastaranjem? Ali pa si želiš le novo pleteno košarico, s katero bo tvoja jedilna miza postala s serviranjem še lepša, jedi na njej pa bodo servirane v še lepši podobi? Odgovore in izdelke na vsa zastavljena vprašanja lahko že danes najdeš na spletni strani ceneje.si. Tu namreč najdeš pestro primerjalno ponudbo raznolikih priznanih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov posod oziroma škatel za kruh, med katerimi zagotovo najdeš tudi takšno, narejeno po tvojih merah in željah.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
3 izdelki
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka