Okrasne table in znaki

Če si bolj modernega in morda celo navihanega duha, bo tvoj osebni dekorativni slog zelo učinkovito zaokrožila okrasna tabla. Najverjetneje, ti misel na takšno obliko dekoracije ni tuja, a vseeno spodaj preberi še nekaj navodil za čim bolj uspešno izbiro tvoje nove okrasne table.

Najprej se moraš vprašati o dimenzijah, ki jih želiš za svojo okrasno tablo. Kje bo obešena ali kje bo stala in koliko prostora je tam na voljo, so prva vprašanja, na katera si moraš odgovoriti, preden jo izbereš. Imej v mislih, da bo tabla v prostoru funkcionirala enako kot slika, zato upoštevaj, da je primerno pustiti okoli table nekaj praznega prostora. Le tako bo namreč lahko prišla do izraza.

Ko imaš dimenzije že določene, razmisli še o barvni shemi, ki vlada v prostoru, v katerega nameravaš umestiti novo okrasno tablo. Čeprav se morda sliši rahlo nenavadno, da bi kdorkoli izbiral nekaj, kar je umetnina in nosi svoj lasten izraz, samo po barvah, pa to sploh ni tako zelo nenavaden pristop. Notranji opremljevalci to počnejo že ves čas, saj se dobro zavedajo, da še tako prestižna umetnina ne bo prišla do izraza v prostoru, ki ni primeren zanjo.

Najpomembnejši element vsake okrasne table pa je predvsem njeno sporočilo. Včasih gre za bolj simbolne pomene, pogosto pa te table kar naravnost nagovarjajo z besedami in z jasno izraženimi mislimi. Izberi torej takšno, ki te bo vedno spravljala v dobro voljo in bo nosila pomen (simbolični ali dobesedni), ki je zate pomemben. Kljub temu pa vseeno pomisli tudi na to, kako bo takšno sporočilo delovalo na tvoje morebitne obiske, saj nikoli ne veš, kdo ti lahko nenajavljen potrka na vrata.

Okrasno tablo lahko uporabiš za svoj osebni izraz in hkrati za dekoracijo tvojega prebivališča. Izberi jo skrbno, da bo kar najbolje poudarjala tvojo osebnost in ti vsak dan prinašala veselje ob pogledu nanjo.

preberi več
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Ne spreglej

Pearhead Letter Board - siva

v Pikepoke.si

od 23,95 €

Nakupovalni nasveti

Tradicionalno za božič, moderno za silvestrovo

Med božično-novoletnimi prazniki ustvarimo posebno vzdušje v notranjih in zunanjih prostorih z božičnimi ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
34 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba