Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Rastlinjaki, tople grede in pokrivala

(3211 izdelkov)

Da bodo zelenjava in rastline uspevali tudi v vremensko manj ugodnih razmerah lahko poskrbimo s pomočjo rastlinjakov, toplih gred in pokrival. Jutranja slana, močnejše deževje, sneg ali toča lahko uničijo še tako vzdržljiv pridelek, zato je potrebno rastline dodatno zaščititi pred zunanjimi vplivi. V naši ponudbi si lahko ogledaš največjo ponudbo plastičnih, kovinskih ali lesenih rastlinjakov, toplih gred in različnih dodatnih ali rezervnih delov. Izbiraš lahko med številnimi ponudniki, cenami in tipi na enem mestu. Vsekakor ti priporočamo, da si pred nakupom ogledaš celotno ponudbo in se šele nato odločiš za nakup posameznega izdelka.

Rastlinjaki in tople grede so večinoma sestavljeni iz kovinskega ali plastičnega ogrodja in so prekriti s plastificirano ali tekstilno ponjavo ali ploskvijo. So različnih velikosti in lahko sprejmejo nekaj cvetličnih lončkov ali korit, ali pa pokrijejo večjo vrtno površino. Pred nakupom je zato pomembno točno izmeriti dimenzije, ki jih želimo prekriti in tako najti najprimernejši izdelek. Izbiraš lahko tudi med različnimi pokrivali, kot je na primer agrokoprena, ki bo pridelek zaščitila pred manjšimi škodljivci, ptiči, mrčesom in zajedalci. Agrokopreno lahko enostavno razrežemo in pritrdimo s pomočjo klinov za pritrjevanje.

Pokaži več
3211 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka