Igralni Pripomočki

Že imaš igralno konzolo in si želiš popestritve? Iščeš idealni pripomoček za igranje igric zase ali kot darilo? Že pred nakupom si natančno oglej ponudbo različnih pripomočkov in si tako poenostavi končno odločitev.

Na voljo so igralni volani, igralni krmilniki, igralne palice, bolj poznane pod imenom joystick, ter drugi pripomočki, ki omogočijo pristno igralno izkušnjo. Igralni volan je odličen pripomoček, za igranje dirkalnih iger. Z njim je vožnja avtomobila ali formule še bolj zanimiva in adrenalinska. Izbiraš lahko med volani v kompletu s stopalko za plin in zavoro ter prestavno ročico z različnim številom prestav. Precej pogosti so igralni volani, ki sprožajo realne vibracije, kar poskrbi za posebno akcijsko doživetje.

Igralni krmilnik ali igralni plošček je primeren za igranje najrazličnejših iger in je praktično nepogrešljiv pripomoček. Idealen je za igranje športnih iger, kot sta košarka in nogomet, a je obvezna oprema tudi za upravljanje pri marsikateri nešportni igri, saj z ukaznimi gumbi omogoča krmiljenje po menijih. Najboljše pri njem je, da omogoča igranje več igralcev hkrati, vendar za to možnost seveda potrebuješ dodatni krmilnik.

Joystick je še ena naprava, ki omogoča popestritev zabave, in je najuporabnejši pri letalskih igrah. Za popolno letalsko izkušnjo si lahko omisliš dodatke, kot je Pro Flight Instrument Panel, ki prikazuje šest nadzornih plošč v igri Flight Simulator X.

Na voljo so tudi brezžične različice igralnih pripomočkov, a v tem primeru potrebuješ baterije. Pri pogostem igranju po več ur skupaj je potrebno baterije kar pogosto menjati, zato razmisli, kaj ti bolj odgovarja.

preberi več
Izdelki dodani v primerjavo (1)
Za primerjavo ti manjka vsaj še 1 izdelek
Na seznamu izdelkov s klikom na Primerjaj označi tiste, katere želiš dodati v primerjavo. Za dokončanje klikni zelen gumb Primerjaj izbrane izdelke.

Nakupovalni nasveti

Registracija domene

Če se boste na spletu želeli predstaviti s svojo spletno stranjo, pa naj bo ta osebne ali poslovne narave, ...

Nakup računalniške opreme

Računalniška oprema, ki jo sestavlja programska oprema in strojna oprema. Predvsem strojna oprema mora ...

Igranje različnih iger z igralnimi pripomočki

Za vse ljubitelje različnih iger, ki komaj čakajo da se za nekaj ur posvetijo računalniku in igranju, ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 11 meseci

UVI Chair gamerski stol Hero, rdeč

UVI Chair gamerski stol Hero, rdeč

Udoben ampak mi je po mesecu dni odpovedala hidravlika. Ko sem ga zamenjal je bilo boljše a zelo hitro začne škripati in pena na ročajih se po mesecu splošči, da se lahko čuti vijake in na levi roki so dve špici, ki sta preluknjali material in me špikajo.

Pred 3 leti

THRUSTMASTER volan Ferrari Red Legend

THRUSTMASTER volan Ferrari Red Legend

coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

563 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba