Sestavljanke / puzzle

Kupuješ zanimivo sestavljanko za otroka ali pa je sestavljanje puzzlov z atraktivnimi motivi tvoj hobi? Na tržišču iger najdeš kar nekaj raznolikih artiklov, nakup pa si lahko olajšaš tako, da že vnaprej preveriš pestro ponudbo, med seboj primerjaš različne sestavljanke in tako poiščeš pravo zate.

V kategoriji Sestavljanke in puzzle so ti na izbiro sestavljanke z najrazličnejšimi motivi, ki so primerne za različne starosti otrok. Morda te prepriča katera od lesenih sestavljank, ki ima za lažje sestavljanje priložen tudi motiv slike, ali pa so za malčka bolj primerne sestavljanke z živalskimi motivi, ki vključujejo vedno priljubljene kužke, mucke, konjičke in druge živali. Na voljo so tudi sestavljanke z zvoki, ki poleg zabave nudijo razvijanje umskih sposobnosti, oglej pa si tudi ponudbo penastih sestavljank za na tla s priljubljenimi motivi ter ostalo zanimivo ponudbo.

Med puzzli so ti na voljo sestavljanke z različnim številom delov, ki so namenjene tako otrokom kot tudi odraslim. Otroci se bodo zagotovo razveselili motivov, kot so Sneguljčica in 7 palčkov, Cars, Avioni itd. Če izbiraš puzzle za otroka, preveri, koliko delov vsebujejo in razmisli, ali bo imel otrok glede na svojo starost dovolj potrpljenja za sestavljanje, da darilo ne ostane pozabljeno nekje v kotu sobe. Med puzzli za starejše otroke in odrasle najdeš motive, kot so turistične znamenitosti po svetu, karta sveta ...

Preden se odločiš za nakup nove sestavljanke ali puzzlov, razmisli predvsem o motivu, ki naj ustreza tebi oziroma osebi, kateri kupuješ darilo, ter o številu delov, do česar je v veliki meri odvisno, koliko časa bo potrebno nameniti sestavljanju. Z dobro izbranimi puzzli je nepozabna družinska zabava zagotovljena!

preberi več
Nasveti 0
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Število kosov

MIN MAX

Tip sestavljanke

Najnižja primerna starost (v letih)

MIN MAX

Ne spreglej

Solarni dvokrilec

v Tojeto.info

od 13,60 €

Micro cube 3D puzzle

v Tojeto.info

od 5,90 €

Little Genius 3D puzzle 3+

v Tojeto.info

od 2,90 €

21 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.