Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Obutev za dojenčka

(2251 izdelkov)

Izbira prave obutve za dojenčka je izredno pomembna, sploh zato, ker se majhna otroška noga še razvija in zato potrebuje kakovosten čevelj, ki ji bo nudil zadostno oporo, hkrati pa ne bo stiskal in zaviral samega razvoja. Iščeš kvalitetno in čim bolj udobno obutev za svojega dojenčka? Pri nas si lahko ogledaš pestro ponudbo različnih ponudnikov in tako najdeš najbolj primeren kos za svojega dojenčka.

Čeprav novorojenčki in dojenčki še ne hodijo, je izjemno pomembno v kakšni obutvi odhajajo na sprehode in drugod izven svojega doma. Vsak letni čas oziroma glede na različne podnebne razmere je potrebno posebej poskrbeti za obutev. Izbirati je mogoče med copatki za dojenčke, malimi čeveljčki, supergicami in sandali, tako za fantke, kot tudi za punčke. Copate odrasli nosimo predvsem doma, zato niso namenjeni zunanjim površinam. Dojenčki, ki še ne hodijo samostojno lahko copatke nosijo tudi na družinskem sprehodu in drugje. Čeveljčki so bolj primerni za hladnejše izhode, za posebne priložnosti in za čas, ko je potrebno otrokovo nogico še posebej zaščititi.

Za tiste, ki obožujejo trenutne modne trende pa priporočamo, da si pogledajo ponudbo supergic za dojenčke, ki so zares primerne za vsako priložnost. Obutev za dojenčke je lahko izdelana iz različnih materialov, kot so usnje, semiš, bombaž ali volna. Copati za poletne dni so običajno bolj odprti in zračni, tisti za zimo pa toplejši in običajno obloženi z volno. Malčki obožujejo predvsem take, ki so potiskani z zabavnimi motivi in motivi priljubljenih risanih junakov.

Pokaži več
2251 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka