Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Ženske športne majice

(6518 izdelkov)

Se nameravaš pričeti ukvarjati s športom, pa ne veš, kakšno športno majico izbrati? Tudi če si v prostem času že fizično aktivna, lahko udobje med športom povečaš z izbiro ustrezne majice. Vse športnice lahko potrdijo, da so ustrezna športna oblačila ključen del njihove dejavnosti, saj poskrbijo za dobro počutje in boljše rezultate. Pred nakupom si oglej pestro izbiro različnih vrst športnih majic in si olajšaj izbiro.

Pri ženskih športnih majicah je, ne glede na starostno skupino, pomembno, da je prilagojena športu, s katerim se ukvarjaš. To je še posebej ključno pri aktivnostih, ki povzročajo veliko potenja (tek in kolesarjenje).

Posebna pozornost je na področju športnih oblačil namenjena tekaškim majicam. Izbrati moraš namreč takšno, ki se prilega tvojemu telesu, a je hkrati zračna in udobna. Običajno so tekaške majice izdelane iz posebnih materialov, ki se hitro sušijo, navadne bombažne majice pa iz tega vidika ne pridejo v poštev, ker se prepočasi sušijo. Še ena vrsta športnih majic so aktivne majice, ki so izredno udobne za nošenje, imajo vsestransko uporaben prvi sloj in med fizično aktivnostjo zagotavljajo hitro sušenje.

Dolge športne majice so primerne zlasti za nošenje v zimskem času, ko med športom potrebujemo oblačilo, ki nas hkrati greje, obenem pa se ob znojenju hitro suši. Kratke majice pridejo v poštev ob aktivnostih v toplejšem vremenu ali pa pri dvoranskih športih, kjer lahko takšne športne majice nosiš skozi vse leto. Oprijete športne majice so namenjene športom, kjer te oblačila ne smejo ovirati, kot sta na primer kolesarjenje in tek.

Pokaži več
6518 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka