Pipa EYN 0113 za kuhinjo ali kopalnico | Sodobna visoka kuhinjska/kopalniška armatura ostrih linij (Barva: Črna)

Pipa EYN 0113 za kuhinjo ali kopalnico | Sodobna visoka kuhinjska/kopalniška armatura ostrih linij (Barva: Črna)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Podrobni opis za sodobno kuhinjsko/kopalniško armaturo ostrih linij | Kuhinjska/kopalniška pipa za umivalnik EYN 0113Sodoben dizajn in ostre linije so lastn... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena 2. 02. 2024 ob 01:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o ARMATURE-PIPE.SI ponudbi
Ponudba trgovine ARMATURE-PIPE.SI za izdelek Pipa EYN 0113 za kuhinjo ali kopalnico | Sodobna visoka kuhinjska/kopalniška armatura ostrih linij (Barva: Črna). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Oblika armature
Vrsta armature
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00979478
Prijavi napako
Podrobni opis za sodobno kuhinjsko/kopalniško armaturo ostrih linij | Kuhinjska/kopalniška pipa za umivalnik EYN 0113Sodoben dizajn in ostre linije so lastnosti, s katerimi prepriča armatura EYN 0113, primerna za kuhinjo ali za kopalnicoKuhinjska/kopalniška armatura EYN 0113 se ponaša s sodobno ozko eleganco, ostrimi linijami ter ročajem pravilnih oblik. Prevladujejo kvadratne in pravokotne oblike, sam vodni curek pa priteče iz okrogle odprtine. Tanek dizajn pipe v prostor vnaša zračnost in lahkotnost. Sodoben, svež val energije za vašo kopalnico ali kuhinjo!Uporabna za enojni ali dvojni umivalnikPipo EYN 0113 lahko uporabite za enojni umivalnik ali za dvojnega. Kljub navidezni trdni ukoreninjenosti pravokotne oblike pipe, je ta vrtljiva tako v levo kot v desno, kar pomeni, da je primerna tudi za dvojni umivalnik. Toplo in hladno vodo boste dozirali s sodobno oblikovanim ročajem, ostrih, pravilnih oblik, s katerim je dopolnjena kopalniška/kuhinjska armatura ENY 0113. Enostavno čiščenje pipe EYN 0113 in lesk, ki trajaPipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo in najbolj neestetski so lahko madeži, ki jih na pipi pušča izhlapela voda. Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 0113 je narejena iz materialov, ki zagotavljajo lesk brez madežev, lesk, ki traja. Tudi čiščenje je zelo enostavno. Uporabimo zgolj nežnen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.
Hitra in enostavna namestitev kuhinjske/kopalniške pipe EYN 0113Za namestitev pipe boste potrebovali le eno luknjo v umivalniku ali pultu. Preprosto montažo lahko opravite sami, saj vaš paket naročene kuhinjske/kopalniške armature EYN 0113 vsebuje vse potrebno za hitro in enostavno namestitev.Ugodna cena kuhinjske/kopalniške armature EYN 0113Elegantno lahkotno svežino, ki jo bo v vašo kopalnico ali kuhinjo vnesla pipa EYN 0113 lahko dobite po ugodni ceni. Tokrat vam za eleganco ne potrebno seči globoko v denarnico.
Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 0113 je vzdržljivaKopalniška/kuhinjska pipa EYN 0113 je izdelana iz trpežne in trdne medenine in ima zaključni sloj iz lepega ter kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.Nakup brez tveganjaOb nakupu pipe EYN 0113 vam izdamo 24-mesečno garancijo, ki vam omogoča nakup brez tveganja.Naj pipa EYN 0113 vnese zračnost in svežino v vašo sodobno oblikovano kuhinjo ali kopalnicoVaši gostje bodo občudovali elegantno ozko lepotico, ostrih, pravilnih oblik, ki se bo dvigala nad vašim umivalnikom. Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 0113 je prava izbira za vse, ki iščete piko na i vaše sodobno opremljene kuhinje ali kopalnice.
Pipa EYN 0113 za kuhinjo ali kopalnico | Sodobna visoka kuhinjska/kopalniška armatura ostrih linij (Barva: Črna)
Pipa EYN 0113 za kuhinjo ali kopalnico | Sodobna visoka kuhinjska/kopalniška armatura ostrih linij (Barva: Črna)
189,00 €
v ARMATURE-PIPE.SI

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka