VIDAXL kolesarska prikolica za otroke

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Otroška kolesarska prikolica bo otrokom med kolesarjenjem zagotovila udobno in varno vožnjo. Primerna je za 1 ali 2 otroka s skupno težo 30 kg. 5-točkovni varnostn... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 10:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL kolesarska prikolica za otroke. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0094C4F4
Prijavi napako
Otroška kolesarska prikolica bo otrokom med kolesarjenjem zagotovila udobno in varno vožnjo. Primerna je za 1 ali 2 otroka s skupno težo 30 kg. 5-točkovni varnostni sistem pasu otrokom zagotavlja optimalno varnost.

Trdna in trpežna prikolica je izdelana iz močnega jekla. Na vremenske vplive odporna streha in mreža bosta vaše otroke zašitili pred dežjem ali soncem, dve prosojni stranski okni pa zagotavljata odličen pogled na cesto. Kolesarska prikolica za otroke ima zapah za hitro odpenjanje in preprost priklop na prikolico. Na kolesih so odsevniki v vidni barvi, za največjo vidljivost. Dva notranja žepa zagotavljata dovolj prostora za hrano, igrače in druge potrebščine. Kolesarsko prikolico se lahko zloži za lažje shranjevanje in transport.

Za večjo vidljivost je priložena tudi varnostna zastava. Montaža je zelo preprosta.
VIDAXL kolesarska prikolica za otroke
VIDAXL kolesarska prikolica za otroke
159,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka