BOSE prenosni zvočnik z baterijo S1 Pro

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Bose S1 Pro je aktivni prenosni zvočnik, vključno z baterijo, oblikovan tako, da omogoča najraznovrstnejše pozicioniranje in uporabo kot stage monitor, aktivni zvo... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 00:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Hartman ponudbi
Cena z dostavo
702,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX02A6C173
Prijavi napako
Bose S1 Pro je aktivni prenosni zvočnik, vključno z baterijo, oblikovan tako, da omogoča najraznovrstnejše pozicioniranje in uporabo kot stage monitor, aktivni zvočnik, DJ zvočnik in drugo.

Bodite junak zabave s sistemom Bose S1 Pro. Ta zvočnik Bluetooth(r) zagotavlja velik zvok iz robustnega sistema vse-v-enem. Predvajajte iz mobilne naprave, priključite mikrofon ali celo svoj najljubši glasbeni instrument. Je lahek in ima priročen ročaj za prenašanje, zato ga lahko vzamete s seboj skoraj kamor koli. Poleg tega lahko z dodatno litij-ionsko baterijo za polnjenje napravo S1 Pro uporabljate tudi kjer koli drugje. S1 Pro je prav to, kar potrebujete za zabave, druženja na prostem in vse tiste priložnosti, ko morate slišati svoj glas in glasbo. Zato imejte s seboj profesionalca, S1 Pro.

Velik zvok, na poti
Z modelom S1 Pro smo prešli na naslednjo raven, da bi zagotovili večjo zmogljivost in prenosnost ter omogočili, da se z velikim zvokom ne bi bilo treba truditi. Ne glede na to, ali gre za zabavo, skupinski dogodek ali druženje na prostem, je to vsestranski zvočnik Bluetooth, ki ga lahko vzamete s seboj skoraj kamor koli.

Enostavno zvenite kot profesionalec
Bodite DJ s pretakanjem prek povezave Bluetooth, jasno sporočajte z vtičnico za mikrofon ali pa se zabavajte z najljubšo klaviaturo ali kitaro. Z vgrajeno obdelavo ToneMatch in samodejnim izenačevanjem zvoka boste zlahka dosegli odličen zvok skoraj povsod.

Izbirna baterija za polnjenje
S polnilno litij-ionsko baterijo lahko prinesete velik zvok, kjerkoli je zabava, z do 11 urami predvajanja. Ko morate baterijo napolniti v naglici, uporabite funkcijo hitrega polnjenja.

Postavite in igrajte
Kot da bi bil zvočni inženir z vami, saj vgrajeni senzorji in več položajev za usmerjanje S1 Pro poskrbijo za optimalen zvok v skoraj vsakem položaju - na tleh, na boku, nagnjen nazaj ali dvignjen.

Zvok, ki ga želite
Narejeno za potovanje
Zvenite kot profesionalec
Enostavno seznanjanje, vsestranska aplikacija
Namestite in predvajajte
Igranje do 11 ur
Transportni ročaj

Obseg dobave:
Sistem S1 Pro
Baterija za polnjenje
Napajalni kabel za izmenični tok
Priročnik za hiter zagon
BOSE prenosni zvočnik z baterijo S1 Pro
BOSE prenosni zvočnik z baterijo S1 Pro
569,05 €
v Hartman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka