KLARSTEIN zamrzovalna omara Garfield35S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Hladilnik, ki s svojimi dimenzijami ne zaseda veliko prostora je primeren za zamrzovanje hrane v manjših kuhinjah in stanovanjih. Velik prostor, volumna 35 litrov ... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:30.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek KLARSTEIN zamrzovalna omara Garfield35S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Energijski razred
A+
Glasnost (v dB)
39 dB
Letna poraba el. energije (v kWh) Ta podatek Vam pove koliko energije naprava porabi v celem letu delovanja. Tukaj pa velja: manj = bolje.
153 kWh
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00949431
Prijavi napako
Hladilnik, ki s svojimi dimenzijami ne zaseda veliko prostora je primeren za zamrzovanje hrane v manjših kuhinjah in stanovanjih. Velik prostor, volumna 35 litrov je razdeljen na dve nadstropji z ločeno poličko. Temperatura je nastavljiva v razponu od -18 do -24 °C. Zaradi porabe energije, ki je zgolj 65 W, uvrščamo ta hladilnik v A+ energetski razred. Zamrzovalnik Garfield znamke Klarstein je za dolgotrajno zamrzovanje hrane dostopen vsakemu uporabniku, ki ima v svojem bivalnem okolju prostorsko stisko. Svoj prostor bo našel v vseh manjših kuhinjah z eno ali dvo-članskim gospodinjstvom. Zamrzovalnik je idealen za zamrzovanje raznih jedi kot so pizze, lazanje, sladoled in ostale že pripravljene jedi za kasnejšo konzumacijo.

Prostor s 35 litrskim volumnom nudi dovolj prostora za večje in manjše škatle. Z odstranitvijo poličke dobite več prostora za shranjevanje večji predmetov (recimo steklenic). Moč zamrzovanja je možno z okretnim regulatorjem regulirati v razponu od -18 do -24 °C. Naprava je s porabo električne energije 65 W, uvrščena v A+ energetski razred in je dovolj močna, da lahko zamrzne 1,8 kg hrane v 24 urah. V popolno opremo spada še strgalo za led in posoda za 12 ledenih kock. Vrata zamrzovalnika je možno montirati na obe strani, kar omogoča optimalno prilagoditev individualnim prostorskim razmeram. Črn dizajn z vrati iz nerjavečega jekla daje zamrzovalniku posebno eleganco, ki se stopi v vsako kuhinjo.
KLARSTEIN zamrzovalna omara Garfield35S
KLARSTEIN zamrzovalna omara Garfield35S
188,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka