CSS2, endoskopska kamera, IP66, 60 cm (CVS-snake scope)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Electronic-Star CSS2 je praktična endoskopska kamera, ki vam omogoča vpogled v nedostopna mesta. Kamero preprosto povežete prek vmesnika USB s svojim računalnikom ali pre... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 16:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek CSS2, endoskopska kamera, IP66, 60 cm (CVS-snake scope). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0094942B
Prijavi napako
Electronic-Star CSS2 je praktična endoskopska kamera, ki vam omogoča vpogled v nedostopna mesta. Kamero preprosto povežete prek vmesnika USB s svojim računalnikom ali prenosnikom, ki ji zagotovi energijo, in lahko pričnete s snemanjem. Naprava je opremljena s kakovostnim senzorjem CMOS, ki samodejno osvetli prostor tako, da lahko kamere zajame sliko v ustrezni kakovosti. Če so svetlobni pogoji zelo slabi oz. je prostor preveč osvetljen, lahko na ročaju vključite LED-lučko. Izdelek je v skladu s standardom IP66, zato je zaščiten pred brizgajočo vodo in prašnimi delci. Gosji vrat z dolžino 60 cm in 2-metrski kabel USB zagotavljata fleksibilnost in dostop tudi do najbolj nedostopnih kotičkov. Naprava posname video posnetke v formatu AVI in fotografije v formatu JPEG, dobili pa jo boste skupaj s programsko opremo, ki omogoča urejanje in pregledovanje posnetega gradiva ter usmerjanje kamere. Endoskopska kamera Electronic Star CSS2 bo našla mesto v vsakem kovčku za prenašanje tehnične opreme in orodja. Kamero boste prejeli skupaj s kavlji in magneti, ki vam bodo olajšali rokovanje s predmeti. Funkcije naprave so prilagojene uporabi doma ali v službi. Kamera je idealna za obrtnike, električarje, avtomehanike ipd. Opozorilo: za delovanje izdelka potrebujete računalnik z vhodom USB.
CSS2, endoskopska kamera, IP66, 60 cm (CVS-snake scope)
CSS2, endoskopska kamera, IP66, 60 cm (CVS-snake scope)
39,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka