TOMMY HILFIGER sončna očala TH 1556/S 08A/IR

TOMMY HILFIGER sončna očala TH 1556/S 08A/IR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
O znamki Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger je ena izmed vodilnih in mednarodno priznanih znamk, ki že vrsto let navdušuje s prepoznavnim in nezamenljivim ameriškim urbanim sl... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MOJE-LECE.SI ponudbi
Ponudba trgovine MOJE-LECE.SI za izdelek TOMMY HILFIGER sončna očala TH 1556/S 08A/IR. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Očala za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0094676C
Prijavi napako
O znamki Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger je ena izmed vodilnih in mednarodno priznanih znamk, ki že vrsto let navdušuje s prepoznavnim in nezamenljivim ameriškim urbanim slogom. Zgodba se je začela, ko je Tommy Hilfiger, sicer modni oblikovalec, sprva zasnoval in oblikoval linijo športnih oblačil za moške, ki jih je prodajal v svoji verigi trgovin, danes pa ponudba znamke Tommy Hilfiger zajema vsa tržišča, od oblačil do modnih dodatkov. Originalna očala V spletni trgovini moje-lece.si prodajamo samo originalna očala svetovno priznanih znamk. Vsa očala imamo na zalogi, zato bodo v večini primerov pri vas že naslednji delovni dan. Naš glavni cilj je ta, da so naši kupci s produkti zadovoljni, zato lahko ob kakršnikoli napaki ali pa če imate morda samo kakšno vprašanje o produktu kontaktirate naš oddelek za pomoč uporabnikom. Več o očalih Očala imajo pravokotno obliko, ki je odlična izbira za vse, ki imate okroglo, diamantno ali trikotno obliko obraza.
TOMMY HILFIGER sončna očala TH 1556/S 08A/IR
TOMMY HILFIGER sončna očala TH 1556/S 08A/IR
100,65 €
v MOJE-LECE.SI

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka