NETATMO vremenska postaja NWS01-EC

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vremenska postaja Netatmo je namenjena aktivnem spremljanju vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj našega doma. Neposredno na zaslonu pametnega telefona, so nam na... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 02:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Ponudba trgovine eMundia.si za izdelek NETATMO vremenska postaja NWS01-EC. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Prikaz datuma / časa
da
Radijsko vodena
da
Vlagomer
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX009437F4
Prijavi napako
Vremenska postaja Netatmo je namenjena aktivnem spremljanju vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj našega doma. Neposredno na zaslonu pametnega telefona, so nam na voljo podatki o trenutni temperaturi, vlagi, zračnem pritisku, nivoju hrupa in koncentraciji CO2. V brezplačni mobilni aplikaciji

za iOS, Android in Windows telefone, ter spletni aplikaciji, so vsi pridobljeni okoljski podatki in statistika meritev prikazani v atraktivnem uporabniškem vmesniku. Največja inovacija sistema je možnost vrednotenja kvalitete zraka v prostorih, kar naprava doseže z meritvijo koncentracije CO2-ja. 

Povišana koncentracija CO2 izrazito slabo vpliva na počutje in delovno aktivnost, zato uporabniki ob preseženi vrednosti na svoje mobilne naprave dobijo opozorilo, da je potrebno prostore prezračiti. Vremensko postajo lahko oplemenitmo z dodatnimi moduli - merilcem vetra, merilcem dežja in dodatnim notranjim modulom in jo tako naredimo še pametnejšo. Glavne prednosti vremenske postaje Netatmo:Spremljanje vremena in okoljskih pogojev znotraj in zunaj neposredno na pametnem telefonu.
Vrednotenja kvalitete zraka v prostorih z meritvijo koncentracije CO2.
Brezplačna mobilna aplikacija za iOS, Android in Windows Phone naprave in spletna aplikacija za PC/Mac.
Namestitev aplikacje na neomejeno število klientov in spremljanje podatkov iż večjega števila vremenskih postaj.
Minimalistična, ergonomska in uporabnikom prijazna oblika vremenske postaje je okras vsakega doma.
Dodatni moduli oplemenitijo napravo z novimi merilnimi kategorijami.Tehnične lastnosti in opis delovanja:Osnovni komplet Netatmo vremenske postaje je sestavljen iz notranje oz. bazne in zunanje (outdoor) enote.
Bazno enoto postavimo v notranje prostore. Z njo spremljamo temperaturo, vlago, CO2, hrup, kvaliteto zraka in zračni pritisk. Napaja se prek standardne 220V električne vtičnice ali USB vhoda. Notranja enota se povezuje na splet prek domačega brezžičnega WiFi omrežja. Vgrajen je 802.11 WiFi (b/g/n, 2,4 Ghz) klient in 868 Mhz RF sprejemnik za povezovanje zunanje enote in dodatnih modulov.
Zunanjo (outdoor) enoto uporabljamo za izvajanje meritev zunaj objektov. Vgrajen ima senzor temprerature in vlage. Na osnovno enoto se povezuje prek vgrajenega 868 Mhz RF oddajnika. Napaja se s pomočjo treh priloženih AAA baterij, ki pri običajni uporabi trajajo 1 leto. Zunanja enota ima zelo dober domet, od notranje je lahko odaljena do 100m.
Osnovna enota se prek vgrajenega 802.11 WiFi klienta (b/g/n, 2,4 Ghz), povezuje na lokalno brezžično WiFi omrežje in prek njega na Netatmo cloud strežnik, kjer se zbirajo vse pridobljene meritve.
Do meritev dostopamo prek brezplačne aplikacije za iOS, Android in Windows Phone naprave (tablice, mobilni telefoni) in prek Netatmo spletne aplikacije za računalnike in notesnike (PC/Mac).
V aplikaciji lahko spremljamo natančno statistiko meritev in preverjamo sedem dnevno vremensko napoved, ki pridobiva podatke iz vodilne plačljive vremenske aplikacije WeatherPro.
Samodejen cikel meritev vseh vrednosti se izvaja vsakih 5 minut. Ob pritisku na vrh bazne notranje enote se izvede meritev koncentracije CO2 na zahtevo, s prikazom vrednosti v obliki svetlobnih indikatorjev na napravi. Zelena pomeni običajno koncentracijo, oranžna predstavlja mejno vrednost in rdeča prekoračeno vrednost. Ob prekoračitvi, je potrebno prostor prezračiti. Vrednosti CO2 se na enak način prikazujejo tudi v aplikaciji, ki nam ob visoki koncentraciji pošlje opozorilo in svetuje zračenje.
Za postavitev popolnega sistema spremljanja okoljskih in vremenskih pogojev, so na voljo dodatni notranji in zunanji moduli. Poleg osnovne notranje enote lahko tako v sistem dodamo do tri notranje module ter tako pridobimo možnost vzporednega spremljanja večjega števila prostorov (recimo spalnica, kopalnica, otroška soba). Dodatni notranji moduli imajo vgrajene senzorje za merjenje CO2, temperature in vlage, Na voljo sta tudi dva dodatna zunanja modula - merilec moči in smeri vetra in merilec dežja. Dodatni moduli se na osnovno bazno enoto povezuje prek 868 Mhz RF povezave, napajajo je izvedeno prek priloženih AAA baterij, tako da module lahko prosto prestavljamo po objektu in okolici, ne glede na prisotnost električnega ožičenja. Domet modulov je 100m.

NETATMO vremenska postaja NWS01-EC
NETATMO vremenska postaja NWS01-EC
184,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka