Igroljub dopolnitev k igri Catan 70388, Pomorci

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zabava za vso družino Ste se že preizkusili v družabni igri Catan? Si želite dodatnih izzivov? Potem je ta dodatek odlična izbira. Vaši naseljenci se bodo odpravili razis... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena včeraj ob 18:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek Igroljub dopolnitev k igri Catan 70388, Pomorci. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta igre
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0254383E
Prijavi napako
Zabava za vso družino Ste se že preizkusili v družabni igri Catan? Si želite dodatnih izzivov? Potem je ta dodatek odlična izbira. Vaši naseljenci se bodo odpravili raziskovat druge otoke in naseljevali nove obale. Dodatek prinaša 11 razburljivih scenarijev, s katerimi se boste podali na odprto morje. Zanimivost igre je v večplastnem igralnem mehanizmu taktike, trgovanja, sreče in napetosti. Igra je dobila številne mednarodne nagrade v Nemčiji, Ameriki in mnogih evropskih državah. Igra Catan velja za eno najbolj priljubljenih in zagotovo bo navdušila tudi vas Lastnosti: Starost: 10+ število igralcev: 3-4 Obseg dobave: 60x ladij v štirih barvah 14x kosov okvirja 24x šesterokotnih polj 8x žetonov z zmagovalno točko 10x žetonov s številkami 12x pristaniških ploščic 1x gusarska ladja (črna) 1x zvezek s pravili igranja 1x enajstimi novimi scenariji
Igroljub dopolnitev k igri Catan 70388, Pomorci
Igroljub dopolnitev k igri Catan 70388, Pomorci
47,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka