WD MY CLOUD HOME 2TB NAS

WD MY CLOUD HOME 2TB NAS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
MY CLOUD&trade HOMEOSEBNI OBLAK Shranite vse doma in dostopajte od vsepovsod.&bull Eno mesto kjer imate vse centralizirano in shranjeno ter organizirano.&bull Enostavna i... Preberi cel opis
200,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
204,80 €
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:30.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o shop.grid.si ponudbi
Ponudba trgovine shop.grid.si za izdelek WD MY CLOUD HOME 2TB NAS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00930679
Prijavi napako
MY CLOUD&trade HOMEOSEBNI OBLAK Shranite vse doma in dostopajte od vsepovsod.&bull Eno mesto kjer imate vse centralizirano in shranjeno ter organizirano.&bull Enostavna in hitra namestitev&bull Mobilen dostop &bull Avtomatsko varnostno kopiranje slik in video posnetkov iz telefona&bull USB port za uvoz slik in video posnetkov iz zunanjih prenosnih naprav&bull Enostavno iskanje datotekMy Cloud Home je va&scaron osebni oblak, naprava kamor lahko shranite vse va&scarone podatke. Enostavno jo priključite na domači Wifi usmerjevalnik (router) in dostopajte do svojih datotek od kjerkoli. Avtomatsko varnostno kopiranje pa poskrbi, da so podatki vedno varno shranjeni pri vas doma.USB vhod za kopiranje vsebin iz prenosnih naprav.
WD MY CLOUD HOME 2TB NAS
WD MY CLOUD HOME 2TB NAS
200,80 €
v shop.grid.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka