Falke Falke Bc3, nogavice m.kr kol, črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kolesarske nogavice Falke BC3 nudijo vrhunsko oblazinjenje za maksimalno zaščito na točkah pritiska, odlične bodo za gorske kolesarje. Blago učinkovito odvaja odvečno vla... Preberi cel opis
18,99 € -30 %
13,29 €
Velikost
-30 %18,99 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Intersport ponudbi
Ponudba trgovine Intersport za izdelek Falke Falke Bc3, nogavice m.kr kol, črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Velikost
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0092CC9A
Prijavi napako
Kolesarske nogavice Falke BC3 nudijo vrhunsko oblazinjenje za maksimalno zaščito na točkah pritiska, odlične bodo za gorske kolesarje. Blago učinkovito odvaja odvečno vlago, nogavice se hitro sušijo. Njihov poseben dizajn zagotavlja udobje in sproščenost pri nošenju. Poskrbljeno je tudi za odlično prileganje, tako da se nogavice ne gubajo ali lezejo iz noge. Izvrstna izbira za kolesarje, ki zahtevajo le najboljše. Falke BC3 so izjemno funkcionalne in ustvarjene posebej za njih.
Falke Falke Bc3, nogavice m.kr kol, črna
Falke Falke Bc3, nogavice m.kr kol, črna
13,29 €
v Intersport

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka