LG pralno-sušilni stroj F4J6TG1W

LG pralno-sušilni stroj F4J6TG1W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Preprečite alergije s tehnologijo Steam ™
Ciklus antialergijske nege uporablja vodo in toploto za ustvarjanje pare za odlično dezinfekcijo, ki čisti obleko, hk...
Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek LG pralno-sušilni stroj F4J6TG1W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Energijski razred učinkovitosti
A
Globina (cm)
56
Širina (cm)
60
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00924585
Prijavi napako
Preprečite alergije s tehnologijo Steam ™
Ciklus antialergijske nege uporablja vodo in toploto za ustvarjanje pare za odlično dezinfekcijo, ki čisti obleko, hkrati pa jo neguje. Zmanjša 99,9 % alergenov, kot so npr. pršice, ki lahko povzročijo alergije ali težave v dihalnem sistemu.

Hitro in čisto pranje s tehnologijo TurboWash ™
Tehnologija TurboWash ™ zmanjšuje čas standardnega programa pranja na 59 minut in hkrati zmanjša porabo vode in električne energije. Vodo prši neposredno na tkanino približno 120 sekund, kar naredi impresivne cikle izpiranja učinkovitejše, kot še nikoli prej.

Dodajte pozabljene stvari sredi pranja
Če ste med pranjem pozabili dodati perilo, pritisnite gumb »Add Clothes«, dodajte perilo, ne glede na to, ali je majhna nogavica ali velika jakna. Bombaž, Mešano, Enostavna nega, Quick14 oz. karkoli izberete, se lahko med pranjem odpirajo vrata (manj kot 3 sekunde).

Optimalno pranje tkanin s 6 Motion DD
Izberite program za pranje in pustite preostalo tehnologiji 6 Motion Direct Drive, ki poganja boben v različnih smereh, zagotavlja pravilno nego tkanin in izredno čistočo.

Manj vibracij, manj hrupa
Direktni pogon, ki poganja LG pralne stroje, je izredno zanesljiv in zelo tih. Pri LG-ju vejo, da je to najboljši motor za pralni stroj na trgu, zato so opremljeni s standardno 10-letno garancijo na motor in dele.

Napredno udobje s tehnologijo SmartThinQ ™
Vaš pralni stroj je postal pametnejši in ponuja od daljinskega upravljanja pralnega stroja do dodatnih ciklov oz programov.
LG pralno-sušilni stroj F4J6TG1W
LG pralno-sušilni stroj F4J6TG1W
819,00 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka