KITCHENAID kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
KitchenAid kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB bo poskrbel za odlične rezultate. Opremljen je z močjo 275 W in nudi tiho delovanje. Zaradi svoje kompaktnosti in p... Preberi cel opis
649,90 €
3-3 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 3 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 14:59.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o answear.si ponudbi
Ponudba trgovine answear.si za izdelek KITCHENAID kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč (v W)
275 W
Namen
Pomivanje v pomivalnem stroju
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008C0397
Prijavi napako
KitchenAid kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB bo poskrbel za odlične rezultate. Opremljen je z močjo 275 W in nudi tiho delovanje. Zaradi svoje kompaktnosti in praktičnosti bo našel mesto v vsaki kuhinji. Odlikuje ga zaobljen sodoben in eleganten dizajn. Za stabilnost in odpornost bo poskrbela lita kovina. Posoda za mešanje ima prostornino 4,3 litra, izdelana pa je iz brušenega nerjavečega jekla. Zagotavlja vam dovolj prostora tudi za peko večjih količin peciva. Hkrati KitchenAid kuhinjski robot prinaša široko paleto dodatkov, ki vam bodo v pomoč pri kuhinjskem ustvarjanju.

KitchenAid kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB omogoča izbiro med 10 hitrostmi. S svojim izjemnim delovanjem bo poskrbel za hitro in popolno mešanje vseh sestavin. Z dodatnimi nastavki izdelanimi iz aluminija boste lahko kuhinjski robot prilagodili glede na svoje potrebe. Prinaša nastavek za popolno stepanje beljakov, nastavek za odlično gnetenje testa za kruh in nastavek za vrhunsko pripravo mase za piškote. KitchenAid kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB vas bo s svojo vsestranskostjo popolnoma navdušil.
KITCHENAID kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB
KITCHENAID kuhinjski robot Classic 5K45SSEOB
649,90 €
v answear.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka