Kuhanje nad soparo je zdrav način priprave hranem, s katerim ne le ohranite okus in teksturo hrane temveč tudi zagotovite, da je izguba hranilnih snovi med kuhanjem minimalna. Bambusov parilnik Ken Hom lahko uporabljate za pripravo raznovrstnih jedi. Ker je sestavljen iz več delov, lahko v njem pripravljate več jedi hkrati. Uporaben je tudi za odtaljevanje hrane, pogrevanje že pripravljenih jedi, v njem pa lahko pogrejete tudi kruh ali kolače. Parilnik ni primeren za pranje v pomivalnem stroju in uporabo v mikrovalovni pečici. Uporaba: Za pripravo avtentične okusne kitajske hrane v wok nalijte vrelo vodo, ki naj sega do spodnjega dela parilnika (parilnik naj se ne namaka v vodi). Hrano vstavite v parilnik in ga nato postavite, pokritega s pokrovom parilnika, na wok. Med kuhanjem voda izpareva, zato jo po potrebi dolivajte. Pazite, da med kuhanjem voda ne izpari popolnomš Po potrebi lahko v parilnik postavite tudi krožnik s hrano, a pazite, da z njim ne prekrijete vseh lukenj v posamezni plasti parilnika. Čas kuhanja je odvisen od sestavin in recepta po katerem pripravljate hrano. Čiščenje: Parilnik operite ročno. Ne namakajte ga v vodi.