KÄRCHER parni čistilec SC3 Easyfix

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Kärcherjev SC 3 Premium EasyFix je najhitrejši parni čistilnik svojega časa! Naprava se ogreje v samo 30 sekundah, tako je SC 3 Premium EasyFix v nekaj trenutkih pripravl... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi
Ponudba trgovine MTehnika za izdelek KÄRCHER parni čistilec SC3 Easyfix. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Moč (W)
1600
Model čistilnika
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01465197
Prijavi napako
Kärcherjev SC 3 Premium EasyFix je najhitrejši parni čistilnik svojega časa! Naprava se ogreje v samo 30 sekundah, tako je SC 3 Premium EasyFix v nekaj trenutkih pripravljen za delo. Hitro in stalno polnjenje posode za vodo omogoča neprekinjeno delo in vam bo prihranilo ogromno časa. Poleg tega naprava z uporabo kartuše za odstranjevanje vodnega kamna samodejno poskrbi, da se življenjska doba podaljša. Kärcherjev parni čistilnik SC 3 Premium EasyFix čisti brez kemikalij in ga lahko uporabljate praktično povsod.

Trde površine vseh vrst v gospodinjstvu so še posebej njegova domena. Tam odstrani kar 99,99% vseh bakterij, ki se pojavijo v gospodinjstvu. S pomočjo obsežnega pribora boste lahko higienično očistili tudi ploščice, kuhalno ploščo, kuhinjsko napo in celo majhne razpoke – vključno s trdovratno umazanijo. Za optimalno ergonomijo dela bo poskrbela šoba za tla EasyFix. S svojim gibljivim zglobom odlični rezultati čiščenja niso več problem. Intenzivnost pare lahko nastavite s pomočjo 2-stopenjske nastavitve, s čimer se lahko prilagodite posamezni površini in umazaniji. Druge lastnosti: shranjevanje pribora in odlagalno mesto za šobo za tla.
KÄRCHER parni čistilec SC3 Easyfix
KÄRCHER parni čistilec SC3 Easyfix
199,99 €
v MTehnika

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka