LIGHTCRAFT VEGARD 4, 4X5W, BELA, LED LESTENEC, 1600 LUMNOV (LEL-Vegard-4)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

LED 4 kraki lestenec Vegrad 4 pričara privlačen akcent v klasičen in moderen stil ureditve prostorov. Visoke svetlobne LED žarnice povezujejo energetsko efektivno, k t... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:30.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic star ponudbi
Ponudba trgovine Electronic star za izdelek LIGHTCRAFT VEGARD 4, 4X5W, BELA, LED LESTENEC, 1600 LUMNOV (LEL-Vegard-4). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
LED
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008984BB
Prijavi napako

LED 4 kraki lestenec Vegrad 4 pričara privlačen akcent v klasičen in moderen stil ureditve prostorov. Visoke svetlobne LED žarnice povezujejo energetsko efektivno, k temu pa tudi varčno porabo električne energije s privlačnim dizajnom nerjavečega jekla. Štiri okretne in nagibne žarnice je možno postaviti s ciljem, da osvetlijo določen kot (npr. delovno mizo), lahko pa jih usmerite na strope in zidove tako, da osvetlijo celoten prostor.

S porabo 5 W ustvarja vsak krak svetlobo z osvetljavo 400 lumnov, kar odgovarja moči ene običajne 40 W žarnice. Skupna moč predstavlja kar 1600 lumnov in ustvarja belo svetlobo v toploti 3000 Kelvinov. LED žarnice se ponašajo z dolgo življenjsko dobo, ki znaša kar 20 000 ur varčne osvetljave.

Štiri LED krake svetilk je možno samostojno postaviti za doseganje natančne osvetlitve v prostoru. Vsak krak je možno obrniti za 360° in nagniti za 90°. Lestenec je primeren za osvetljavo velikih, pa tudi zelo velikih prostorov. Eleganten dizajn s svojo sijajno površino označuje lestenec Vegrad 4 kot primerno osvetljavo za moderno in klasično urejene prostore.

Dostopne verzije: 1-kraka svetilka (10027796), 2-kraka svetilka (proizvod 10027797), 4-kraka svetilka (proizvod 10027798), 6-kraka svetilka (proizvod 10027799)

Bodite pozorni na to, da lahko elektroinstalacije izvaja samo kvalificirano osebje.

LIGHTCRAFT VEGARD 4, 4X5W, BELA, LED LESTENEC, 1600 LUMNOV (LEL-Vegard-4)
LIGHTCRAFT VEGARD 4, 4X5W, BELA, LED LESTENEC, 1600 LUMNOV (LEL-Vegard-4)
97,90 €
v Electronic star

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka