Postelja Lavine - 90 cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ležalna površina: 90 x od 190 do 220 cmBarve: Vanilja, Javor svetli, Hrast melody, Hrast Sanoma, Bukev, Oreh in Wenge

Prednosti:

Izredno trdna izvedba okvirjaMožn... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

22

Cena je bila osvežena danes ob 22:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Svetpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Svetpohistva.si za izdelek Postelja Lavine - 90 cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0087D070
Prijavi napako
Ležalna površina: 90 x od 190 do 220 cmBarve: Vanilja, Javor svetli, Hrast melody, Hrast Sanoma, Bukev, Oreh in Wenge

Prednosti:

Izredno trdna izvedba okvirjaMožnost regulacije višine vzmetnice Nežno zaokroženi robovi in vogali Garancija 24 mesecev Enostavna montažaVišina vznožne končnice: 20 cm





Futonska postelja LAVINE je izredno trdna in stabilena. Izdelan je iz oplemenitene iverne plošče avstrijskega proizvajalca Kaindl debeline 25 mm, ter zaključen z nežno zaokroženimi robovi ABS. Okvir je spojen s kovinskim spojnim okovjem ter sredinsko vezno letvijo, na katero je priterjena dodatna sredinska noga. Futonska postelja LAVINE ima stranice do tal. Futonska postelja Lavin je dobavliva v barvah: bela, bukev, hratst melody, oreh in wenge. Nastavljivo okovje omogoča regulacijo višine vzmetnice. Tako si jo boste lahko optimalno prilagodili vašim željam.

ABS robovi

ABS rob ali nalimek se od klasičnega melaminskega robu razlikuje v mnogih stvareh. Najhitreje ga ločimo od melaminskega robu po njegovi debelini. Klasičen melaminski rob je največkrat debeline le 0,3 mm, ABS rob je pa kar 2 mm. Prav debelina robu je tista, ki bistveno poveča obstojnost izdelka ter uporabno vrednost končnega produkta.

Bistvena prednost ABS robu je v tem da so vogali nežno zaokroženi in ne ostri kot z uporabo melaminskega robu. Zato so izdelki izdelani z uporabo ABS robov mnogo bolj prijazni za uporabnika saj ne malokrat preprečijo poškodbe oblačil in samih uporabnikov.

Konstrukcija postelje

Postelja Lavine - 90 cm
Postelja Lavine - 90 cm
250,00 €
v Svetpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka