Dentizahn Žvečilna palčka 173 g

Dentizahn Žvečilna palčka 173 g

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Nega zob z veseljem Tudi pri psih je redna nega zob izredno pomembna. Za učinkovito preprečevanje nastanka zobnega kamna je uporabo treba čimprej začeti. Dentizahn žve... Preberi cel opis

9,99 €
2-12 dni
Cena z dostavo
14,49 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 12 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Petissimo ponudbi
Ponudba trgovine Petissimo za izdelek Dentizahn Žvečilna palčka 173 g. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Nega psa
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00875E58
Prijavi napako

Nega zob z veseljem Tudi pri psih je redna nega zob izredno pomembna. Za učinkovito preprečevanje nastanka zobnega kamna je uporabo treba čimprej začeti. Dentizahn žvečilna-palčka preprečuje nastanek zobnega kamna, obenem pa je priboljšek, ki se ga vaš pes zelo veseli. Današnja hrana živali ni primerna za redno čiščenje zob oziroma za zagotavljanje zdravega zobovja. Neprimerna lokacija zobovja in špranje med temi, preprečujejo naravno čiščenje zob. Najbolj pogosti problem z katerim se obrnejo lastniki psov k veterinarju, so problemi z zobmi. Zato smo proizvedli izdelek, ki pospešuje žvečenje in obenem čisti zobe. Ta cilj je odlično realiziran z žvečilnimi palčkami Dentizahn. Psi tudi več minut radi žvečijo palčke. Tako stimulira žleze slinavke, ki proizvajajo slino, bogate s tekočimi encimi, s čimer odstranijo zobne obloge bogate z bakterijami in ostanke hrane. Žvečilna palčka je enostaven za uporabo med obroki in tako zlahka očisti zobe. Zobje bodo čisti, dlesni bodo urjene, zadah psa pa bo svež.

Dentizahn Žvečilna palčka 173 g
Dentizahn Žvečilna palčka 173 g
9,99 €
v Petissimo

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka