BOSCH baterijski sesalnik Athlet BCH625LTD

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Brezžični sesalnik Bosch Athlet se ponaša z učinkovitostjo običajnega sesalnika. Izjemni rezultati čiščenja vseh vrst umazanije, zahvaljujoč Beutellos ... Preberi cel opis
233,03 €
2-5 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Ponudba trgovine eHome za izdelek BOSCH baterijski sesalnik Athlet BCH625LTD. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Napajanje
Teža sesalca (v kg)
3.5 kg
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008757BE
Prijavi napako
Brezžični sesalnik Bosch Athlet se ponaša z učinkovitostjo običajnega sesalnika. Izjemni rezultati čiščenja vseh vrst umazanije, zahvaljujoč Beutellos tehnologiji in krtači AllFloor HighPower. Krtača deluje s 5000 obrati na minuto in zato dosega učinkovite razultate na vseh vrstah površin, parketu, preprogah ali celo ploščicah. Baterijski sesalnik Athlet se odlično prilagaja čiščenju okoli pohištva in pod njim brez, da bi se zapletali, saj sesalnik nudi brezžično sesanje.

Edinstvena SensorBagless tehnologija zagotavlja pravilno usmerjen nadzor delovanja, hkrati pa zmanjšuje napore sesalnika. Pri vzdrževanju ne boste imeli dodatnih stroškov, saj sesalnik ne potrebuje vrečk za prah, kakovosten filter HighTech pa je pralen.

Sesalnik se odlikuje s tehnologijo Sensor conotrol, ki nadzoruje čiščenje. Naprava vedno optimizira delovanje in tako prihranite na času in energiji.

Boscheva Lithium-ionska tehnologija je znana po visoki učinkovitosti in dolgi življenski dobi. Ponaša se z dolgim časom delovanja in kratkim časom polnjenja.

Sesalnik ima tri stopnje delovanja:

1: enostavno čiščenje in najdaljše delovanje
2: klasično čiščenje in srednji čas delovanja
3: težavno čiščenje in krajši čas delovanja

 
BOSCH baterijski sesalnik Athlet BCH625LTD
BOSCH baterijski sesalnik Athlet BCH625LTD
233,03 €
v eHome

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka