CANDY sušilni stroj CSOEH8A2DE-S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
MAKSIMALNA PRILAGODLJIVOST
S funkcijo zakasnitve vklopa lahko zacetek sušenja zamaknete za najvec 24 ur. Vklop zamaknite v nocne ure, da prihranite pri stro&s...
Preberi cel opis
399,90 €
2-5 dni
Izpostavljene ponudbe
?

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o aliansa.si ponudbi
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Proizvajalec
Energijski razred
A++
Tip stroja
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX019A405B
Prijavi napako
MAKSIMALNA PRILAGODLJIVOST
S funkcijo zakasnitve vklopa lahko zacetek sušenja zamaknete za najvec 24 ur. Vklop zamaknite v nocne ure, da prihranite pri stroških energije, ali katerikoli cas, ki vam najbolj ustreza.




Z DOTIKOM PRSTA DO NAJLJUBŠEGA PROGRAMA
Zakaj bi vsakokrat razmišljali kateri je vaš najljubši program? S funkcijo NEW FAVOURITE si ga lahko shranite in nato takoj uporabite pri naslednjem pranju. .





PRIHRANITE ENERGIJO IN DENAR
Candy skrbi za okolje in vašo denarnico. Sedaj lahko v sušilnem stroju posušite tudi manjše kolicine perila, saj je Candy poskrbel, da z novim sistemom prihranite do 70 % pri casu in energiji. Posebni senzorji za zaznavanje teže perila Kilo Detector in senzorji za stopnjo vlažnosti avtomatsko prilagodijo cikel in ga zakljucijo ob želeni suhosti. Tako lahko posušite od 1 kg do maksimalne možne kolicine brez potrate energije in casa.


PRIMEREN ZA VSE VRSTE PERILA
Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med vec kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj obcutljivih.






SMART PRO
Sušilni stroj Candy Smart Pro je pametna izbira za prihranek casa. Vsestranski, hiter in zanesljiv sušilec Candy Smart Pro vam ponuja popolno izbiro hitrih programov, ki perilo posušijo v manj kot 90 minutah.





MANJ NAPORA ZA POLNJENJE IN PRAZNJENJE STROJA

Candy misli na vas in nova vrata sušilca so sedaj postavljena za 3,5 cm višje kot pri standardnih sušilcih. Polnjenje in praznjenje stroja s perilom je tako udobnejše in vaš hrbet ne bo vec trpel.









BREZ SKRBI ZA VOLNENA OBLACILA
Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in obcutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature šcitita tudi najobcutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.



SVET POVEZANIH FUNKCIJ
Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja.

POPOLNA IZBIRA HITRIH PROGRAMOV
Candy ponuja široko izbiro hitrih programov, od 30 do 90 minut, primernih za vsakodnevno sušenje. Vsestranski, hiter in zanesljiv, ta sušilni stroj je najboljša rešitev, kako najbolje porabiti cas in denar.

MANJ ZMECKANO PERILO
Za likanje potrebujete pol manj casa. Pametni senzor funkcije Super Easy Iron zazna pravo raven vlage v perilu, zaradi izmenicnega gibanja bobna pa je perilo manj zmeckano.

PRIHRANITE CAS IN ENERGIJO
Candy tehnologija omogoca socasno uporabo sušilnega in pralnega stroja ali drugih aparatov, ne da bi pri tem prišlo do prekomerne porabe energije. Brez omejitev, da doma prihranite cas in energijo.

UDOBNO IN PRIROCNO
EasyCase je enostavno odstranljiva kondenzacijska posoda na vratih sušilnega stroja. Ergonomska oblika, prakticen rocaj in preprosto praznjenje omogocajo, da ponovno uporabite vso s sušenjem zbrano vodo, na primer za likanje ali zalivanje rastlin.
CANDY sušilni stroj CSOEH8A2DE-S
CANDY sušilni stroj CSOEH8A2DE-S
399,90 €
v aliansa.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka