VIDAXL vrtna skrinja za shranjevanje (poli ratan), črna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta vodoodporna vrtna skrinja za shranjevanje je narejena iz PE ratana. Idealna je za shranjevanje odej, vzglavnikov, blazin, igrač, knjig in drugih stvari, ki sicer ležij... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL vrtna skrinja za shranjevanje (poli ratan), črna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta dodatka
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0086FCC7
Prijavi napako
Ta vodoodporna vrtna skrinja za shranjevanje je narejena iz PE ratana. Idealna je za shranjevanje odej, vzglavnikov, blazin, igrač, knjig in drugih stvari, ki sicer ležijo na vrtu ali verandi.

Ta skrinja za shranjevanje ima vodoodporno podlogo, zato predstavlja rešitev za shranjevanje vaših blazin in drugih stvari. Zahvaljujoč PE ratanu, ki je odporen na vremenske razmere in vodo, je ta škatla za shranjevanje enostavna za čiščenje, trpežna in primerna za vsakodnevno uporabo na prostem.

Skrinja ima močan, jeklen okvir z oblogo iz umetne mase, ki je zelo vzdržljiv. Vodoodporna podloga iz poliestra bo vsebino skrinje zaščitila pred vlago.
VIDAXL vrtna skrinja za shranjevanje (poli ratan), črna
VIDAXL vrtna skrinja za shranjevanje (poli ratan), črna
88,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka