Termometer za peko peciva Messimo

Termometer za peko peciva Messimo

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Termometer za peko peciva in kruha Messimo razblini vse dvome: z njegovo pomočjo boste zelo natančno vedeli, kdaj vzeti pecivo ali kruh iz pečice. Uporaba je preprosta: t... Preberi cel opis
Cena z dostavo
20,95 €
Dobavljivost

na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o 1001dar.si ponudbi
Ponudba trgovine 1001dar.si za izdelek Termometer za peko peciva Messimo. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00855993
Prijavi napako
Termometer za peko peciva in kruha Messimo razblini vse dvome: z njegovo pomočjo boste zelo natančno vedeli, kdaj vzeti pecivo ali kruh iz pečice. Uporaba je preprosta: termometer zapičite v testo in odčitajte temperaturo. Na termometru so 4 polja: rumeno (80 %): do konca peke je še približno 10 minut, oranžno (90 %): do konca peke je še približno 5 minut, zeleno (100 %): pecivo ali kruh je pečeno, rdeče: pecivo ali kruh ste pustili v pečici predolgo. Natančnost merjenja: +/- 1 °C. Termometer lahko perete v pomivalnem stroju ali ročno. Ne uporabljajte ga v mikrovalovni pečici in v klasični pečici, segreti nad 280 °C. Nad temperaturo 232 °C lahko ohišje termometra in merilna konica spremenita barvo, a to ne bo vplivalo na delovanje. Dolžina: 11,5 cm, premer: 4,3 cm.
Termometer za peko peciva Messimo
Termometer za peko peciva Messimo
17,95 €
v 1001dar.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka