PHILIPS likalna postaja PERFECT CARE ELITE PLUS (GC9682/80)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Najhitrejši, najzmogljivejši likalnik je zdaj še pametnejši S pametnim samodejnim izpustom pare. PerfectCare Elite Plus je najzmogljivej&scaro... Preberi cel opis
369,00 €
2-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:39.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Digiexpert.si ponudbi
Ponudba trgovine Digiexpert.si za izdelek PHILIPS likalna postaja PERFECT CARE ELITE PLUS (GC9682/80). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Izpust pare (g / min)
165
Priključna moč (W)
2700
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008541C7
Prijavi napako
Najhitrejši, najzmogljivejši likalnik je zdaj še pametnejši S pametnim samodejnim izpustom pare. PerfectCare Elite Plus je najzmogljivejši in najhitrejši sistemski likalnik na svetu z izjemno lahkim likalnikom in pametnim samodejnim izpustom pare za neverjetno priročnost. Brez nastavljanja temperature in zagotovljeno brez prežganin. Brez nastavljanja temperature in brez prežganja oblačil. Tehnologija OptimalTEMP, brez nastavljanja temperature. Zagotovljeno brez prežganin. Neodvisno testiranje in odobritev. Hitro likanje z neprekinjenim učinkovitim izpustom pare. Učinkovit izpust pare za izjemno glajenje gub. Pametni samodejni izpust pare za hitrejše in preprostejše likanje. Enostaven in učinkovit sistem za odstranjevanje vodnega kamna. Likalna plošča T-ionicGlide za vrhunsko drsenje in trpežnost. Varčevanje z energijo z načinom ECO. Vrhunsko likanje Učinkovito in najbolj tiho likanje. Lahek likalnik za udobno uporabo. Zaklep za prenašanje omogoča varno in enostavno premikanje. Samodejni izklop pri nenadzorovanem likalniku.
PHILIPS likalna postaja PERFECT CARE ELITE PLUS (GC9682/80)
PHILIPS likalna postaja PERFECT CARE ELITE PLUS (GC9682/80)
369,00 €
v Digiexpert.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka