PHILIPS parni likalnik AZUR ELITE (GC5034/20)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zagotovljeno brez prežganin, s pametnim izpustom pare Zmogljiv in pametni likalnik za hitrejše vrhunske rezultate. Likajte vse, od jeansa do svile, brez nevarnosti prežga... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena danes ob 07:15.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o MTehnika ponudbi
Ponudba trgovine MTehnika za izdelek PHILIPS parni likalnik AZUR ELITE (GC5034/20). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Brezžični likalnik
ne
Moč (v W)
3000 W
Prostornina rezervoarja za vodo (v l)
0.35 l
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008541C4
Prijavi napako
Zagotovljeno brez prežganin, s pametnim izpustom pare Zmogljiv in pametni likalnik za hitrejše vrhunske rezultate. Likajte vse, od jeansa do svile, brez nevarnosti prežganin s tehnologijo OptimalTEMP. Napredni način izpusta pare DynamiQ zagotavlja popolno količino pare, ko jo potrebujete. Pametno likanje za popolno priročnost Tehnologija OptimalTEMP: zagotovljeno brez prežganin in brez prilagajanja nastavitev Priročni načini izpusta pare: DynamiQ, IONIC, MAX in OFF Način DynamIQ, pametni izpust pare za popolne rezultate Enostavno in hitro likanje 3000 W moči za hitro segrevanje in zmogljivo delovanje S črpalko za turbo izpust pare v tkanino prodre do 50 % več pare* Izpust pare do 65 g/min za hitrejše glajenje gub Do 250-gramski dodaten izpust pare za trdovratnejše gube Udobno likanje Quick Calc Release v 15 sekundah za dolgotrajno zmogljiv izpust pare Likalna plošča SteamGlide Plus za vrhunsko gladko drsenje Samodejni izklop pri nenadzorovanem likalniku S tehnologijo OptimalTEMP vam zagotavljamo, da s tem likalnikom ne boste nikoli prežgali nobenih tkanin, ki jih je mogoče likati. Varno lahko likate vse od jeansa do svile, od lana do kašmirja v poljubnem vrstnem redu, ne da bi morali čakati, da se temperatura prilagodi, ali predhodno razvrstiti oblačila. Tehnologija OptimalTEMP parnih likalnikov Philips, ki so jo neodvisni strokovnjaki testirali in odobrili za izjemne rezultate likanja, omogoča preprostejše in hitrejše likanje. Vrhunska likalna plošča SteamGlide Plus z naprednim titanovim slojem in 6-plastno prevleko nudi popolno drsno površino za katero koli tkanino. Se ne sprijema, je odporna proti praskam in enostavna za čiščenje. Senzor DynamiQ, najnaprednejši senzor gibanja parnih likalnikov, natančno prepozna, kako se likalnik premika in kdaj miruje. Način izpusta pare DynamiQ med likanjem samodejno sprosti popolno količino pare v pravem trenutku za hitrejše vrhunske rezultate likanja. Izpust pare se samodejno vklopi, ko se likalnik premika, in izklopi, ko miruje, za izjemno priročno in enostavno likanje. Z izboljšanim proizvajanjem pare se vodni kamen hitro razgradi, v posodi pa se nabere do 5-krat več vodnega kamna*. S funkcijo Quick Calc Release lahko posodo preprosto odstranite in izpraznite v manj kot 15 sekundah in vsak dan uživate v dolgotrajno zmogljivem izpustu pare. Izbirajte med različnimi načini izpusta pare. Način DynamiQ samodejno poskrbi za popolno količino pare, ko jo potrebujete, način IONIC prinaša zmogljive izpuste pare za bolj higienično likanje, način Max ukroti trdovratnejše gube z zmogljivim neprekinjenim izpustom pare, z načinom OFF pa lahko izpust pare izklopite. Naša vgrajena črpalka za turbo izpust pare zagotavlja do 50 % zmogljivejši neprekinjen izpust pare za še hitrejše glajenje gub.
PHILIPS parni likalnik AZUR ELITE (GC5034/20)
PHILIPS parni likalnik AZUR ELITE (GC5034/20)
139,99 €
v MTehnika

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka