KLARSTEIN električni parni sokovnik Applebee, 1500W

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Čisti užitek požirek za požirkom: z električnim sokovnikom Klarstein Applebee naredite slastne sokove iz svežega sadja direktno v vaši kuhinji.

Odkriti ...
Preberi cel opis
118,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
127,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:27.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN električni parni sokovnik Applebee, 1500W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0084C673
Prijavi napako
Čisti užitek požirek za požirkom: z električnim sokovnikom Klarstein Applebee naredite slastne sokove iz svežega sadja direktno v vaši kuhinji.

Odkriti sokove ponovno! To omogoča parni sokovnik Klarstein Applebee. Napolnite ga z najboljšimi surovinami in dodajte toliko sladkorja, kolikor želite. Ni važno, ali ga boste uporabili za pripravo lastnega, trajnega sadnega soka, marmelade, kompota ali kot osnovo za nežne likerje - Applebee je vedna prava izbira. Velika posoda za sadje nudi prostornino 8 litrov, kar zadostuje za približno 5 kg sadja. S pomočjo silikonske cevi sok napolnite direktno v steklenice, pri čemer ima rok trajanja nekaj mesecev. Sponka za cev olajša polnjenje steklenic. Največja prednost je vgrajeno, električno grelno telo z zmogljivostjo 1500 W. Zaradi tega je Applebee popolnoma neodvisen od štedilnika, lahko ga uporabljamo direktno na vrtu. Istočasno je narejen iz nerjavečega jekla, zato sok nima tujega okusa in sestavni deli naprave se enostavno čistijo - npr. v pomivalnem stroju.

Električni parni sokovnik Klarstein Applebee prevzame moč nad pripravo sokov: najboljše sestavine po lastni izbiri za ustvarjenje okusnega doživetja.
KLARSTEIN električni parni sokovnik Applebee, 1500W
KLARSTEIN električni parni sokovnik Applebee, 1500W
118,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka